Може ли да пътуваме безпроблемно това лято

С настъпване на лятото много от нас се питат дали пътуванията могат да бъдат безпроблемни.Това интересува особено тези,които вече са резервирали своите почивки. Както и тези,на които им се налага да отидат някъде по работа.Ситуацията на пандемия започна да се стабилизира.

Отвориха границите,летните курорти се опитват да привлекат все повече туристи.Заведенията започнаха отново да посрещат своите клиенти. Сякаш има  надежда да се върне старият живот ,който си беше допреди  да се появи COVID-19.Разбира се спазването на най-важните правила при контакти с хора си остава  изключително важно нещо ,независимо от подобрението на стуацията.

Дали ще летим със самолет или ще пътуваме с кола,всички ние трябва да спазваме мерките за сигурност. По този начин може да се предотврати появата на повторна вълна, на заразата.Една много удачна услуга, която предлагат някои авиокомпании е тест за корона вирус, непосредствено преди полета.Това със сигурност ще спести много главоболия и доскомфорт  на повечето пътуващи и на техните семейства.

 

Регистрирай се с промо код ilyanovdess и вземи 10% отстъпка за своя домейн

Носенето на маските вече отпадна,но въпреки всичко е добре всеки да носи в себе си по една такава,особено за по-дълги пътувания. Летищата и автогарите  предлагат и дезинфекциращи спрейове ,прекрасно улеснение за всеки турист.Постоянното почистване,  също ще продължи навсякъде.Спазването на дистанция на разстояние от един метър , отново ще бъде от голяма полза.Не само за пътуващите, но и  за авиокомпаниите, съответно и за туристическият бизнес.

С отмяната на карантината в повечето държави започва така нареченото раздвижване. Хотели и курорти очакват своите туристи,плажовете са заредени с шезлонги и чадъри.Най-вероятно нощните заведения,също ще отворят врати.Едни от най- желаните дестинации в Европа си остават Гърция и Хърватия. Българското черноморие , също ще приветства както наши, така и чужди туристи.Промоционалните пакети за нощувки и евтините полети са доста привлекателни за всички,които нямат търпение да отидат на море.

Дали ще остане всичко така или ще се зададе втора вълна,това някой не може да отговори.Въпреки разхлабването  на мерките за сигурност е добре да имаме едно наум.Винаги следете обстановката,за да сте добре информирани за всичко случващо се.Останете с блога и утре,за да научите още интересни неща от света.Хубав и спокоен ден!

 

 

 

 

Изображения в статията от :pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!