Най- необходимите гримове, подходящи за ежедневна употреба.


Всяка дама има поне няколко различни продукта, които използва за направата на ежедневния си грим. Задължителни са кремът за лице, фон дьо тена и червилото. Те са основни неща, с които може да постигнете добра основа.

За да направите още по- сполучлив вашият грим трябва да използвате и други продукти, с които да подчертаете отделните части на лицето. Ето какво ви трябва още:

На първо място спирала за мигли и черен молив за очи. Богата палитра от бежови и бели сенки. Те са особено подходящи за семпъл грим. Задължителни са и моливът или сенките за вежди, които трябва да са съобразени с цвета на вашите собствени такива.

Пудрата и ружа също не остават на по- заден план, препоръчително е да е отиват на цвета на кожата. Ако сте със светла такава не използвайте прекалено тъмна пудра. Хайлайтърът също е неизменна част  от един красив грим.

Относно четките с които ще нанасяте те трябва да са от естествен косъм. Нужна ви е една голяма четка за руж, няколко по- малки за сенки и такава за вежди. Спреят за фиксация на грима не е задължителен, но пък върши добра работа. Ако имате такъв може да запазите вашия грим през целия ден.

Изображения:Unsplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!