Най-подходящите цветя за всеки дом

 

Приятели,немога да не се радвам и вдъхновявам от вашите съобщения.Винаги получавам мили думи за статиите благодаря ви!Поздравявам Мария Иванчева,която има рожден ден!Бъди здрава, борбена и целеустремена! Весел празник!

Днес искам да ви разкажа за моята любов към цветята. Обожавам ги!Това са едни от най-прекрасните създания на природата.Вкъщи имам винаги, независимо естествени или изкуствени,важното е да красят и да създават атмосфера.Разбира се естествените са за предпочитане, но и техните заместници не са никак лоши.

Най-любими са ми червените рози.Обичам да получавам и всеки път съм на седмото небе, когато ми подаряват.В зависимост от сезона винаги поставям ваза с актуалните цветя на масата и се получава много красиво.Общо взето колкото повече,толкова по-добре.Ако пък имате градина и можете да се грижите за нея, това е още по-хубаво.В топлите сезони ще бъдете заобиколени от красотата на тези растения.Любимите лалета,кокичета,розови храсти и още много други,които отразяват характера на стопанина.

Какви ли не красиви комбинации можете да си направите.Живите,цветя не издържат дълго,но все пак мирисът и допирът им е несравним.Както казах във всички стаи можете да  сложите всякакви видове ,саксии,вази,декоративни дръвчета.

Кактусите,са подходящи за кухнята например.Малки,но много кокетни придаващи весела атмосфера. Няма нищо по-хубаво от цветните бегонии на балкона и огромният трилистник в хола, който ще поднесе нотка на екзотика и свежест.

Изкуствените икебани не са за пренебрегване има толкова разновидности в днешно време, че човек не знае на кои да се спре.Тук искам да вметна и нещо важно,ако държите да имате,само естествена флора в дома си, трябва внимателно да я подберете.Съществуват цветя предизвикващи алергии,други пък не е толкова добре да стоят в стаята,в която спите.Ако имате малки деца или домашни любимци е хубаво да проучите, преди да си вземете по-нестандартен тип цветя.Бъдете винаги заобиколени от свежест,красота и разкош.Нека животът ви да е изпълнен само с мечти и цветни емоции.Останете с мен,усмихнат ден ви пожелавам!

 

 

 

 

                 Изображения в статията от :pixabay
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!