Най- предпочитаните модели дамски чанти.


Едно от най- необходимите неща за всяка дама е чантата. Едва ли има жена, която да пропусне или да забрави да излезне без нея. Независимо от модела, цвета или пък големината. Това е един необходим аксесоар и важно допълнение към всеки аутфит.

Чантите със средна големина са най- търсените, заради това, че са много практични. Пасват на всяка жена и побират необходимите неща. Освен това са с комбинирани дръжки и могат да се носят, както през рамо, така и като ги държитe.

На второ място се нареждат малките компактни чанти. Те също побират достатъчно, за да може да излезнете без нищо да ви липсва. Телефон, ключове, портмоне, парфюм и червило! Повече не ви трябва, за да отидете на парти или разходка в парка. Ръцете ви ще бъдат свободни и най- важното е тези чанти се комбинират с всякакви модели обувки.

Големите модели се превърнаха в едни от най- носените в ежедневието. В тях може да сложите почти всичко:яке, чадър, всички гримове, тефтери, дори лаптоп. Обикновено  са винаги претъпкани с какво ли не. Имат и своите недостатъци, като например това, че повечето от тях не се затварят напълно. Както и това, че отиват на по- високите дами. Така, че помислете добре какъв да бъде вашият модел и кой ще ви пасне най- много.

Изображения:usplash.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!