Няколко лесни стъпки за по- красива кожа на лицето


Едно от нан- важните неща е поддържането на кожата на лицето в добър вид. Ежедневното използване на крем не е достатъчно, за да бъде гладка и сияйна. Освен  посещението при козметик трябва и вкъщи да прилагате някои процедури.

В това число влиза и механичният пилинг, който е много добро решение. Чрез него се премахва мъртвия слой клетки и кожата започва да диша. Съответно и маските или кремовете имат по- голямо действие. Те попиват много по- добре и хидратират кожата ви в дълбочина.

Има различни видове скраб за лице. В тях се съдържат  частици от смлени черупки или ядки, които почистват кожата в дълбочина. Местата, на които трябва да наблегнете са челото, носа, брадичката и скулите. Там най- често се събират мъртвите клетки. В никакъв случай не натискайте силно, за да не нараните кожата. Леки масажни движения около пет минути са напълно достатъчни. След което трябва да отмиете и да нанесете подходяща маска или крем.

Правейки тази процедура веднъж в седмицата ще постигнете много добри резултати. Ще се справите с проблемите, като акне, черни точки, мазна или много суха кожа. И ще изглеждате по- свежи и красиви.

Изображения: Unsplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!