Няколко идеи за по- бърз растеж на косата


Колко време е нужно, за да порасне косата ми дълга? ”Какво да направя, за да ускоря растежа на косата си? “ Това са въпросите, които вълнуват всяка жена.
Както знаем дългата коса винаги е  по- предпочитана от дамите. Винаги е модерна и може да експериментирате с различни видове прически. Тя разкрива повече женствеността и харизмата на жената.

Не е нужно да носите постоянно екстеншъни и да прибягвате до какви ли не процедури. Ако спазвате няколко важни съвета, ще ускорите растежа и здравината и на вашата коса.

На първо място е важно да подстригвате  връхчетата по- често. На един месец е достатъчно време да отстраните изтощените краища. Нужни са само два сантиметра да намалите от дължината, това е много малко дори не личи.

Боите за коса и блондора също я увреждат. Трябва да бъдете много предпазливи особено, ако сменяте цвета от тъмен към по- светъл. Доверете се на фризьор и нека процедурата стане постепенно. В противен случай косата ви освен, че ще забави своя растеж ще бъде и изтощена.

Редовно подхранвайте вашата коса със специален шампоан за по- бърз растеж. Това ще я стимулира да порасне по- бързо. Така ще се радвате на красива и дълга коса.  Има и витамини, които ако приемате ще ви помогнат да постигнете бързи резултати.

Така , че момичета има решение за това да се сдобиете с дълга коса да се радвате на себе си и да бъдете харесвани. Следвайте тези три стъпки и ще не след дълго ще видите резултата.

Изображения:pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!