Няколко полезни трика за красиви вежди.

Симетричните вежди, освен че са рамката на лицето правят и самия поглед много по- красив. Има различни варианти да бъдат подчертани. Като започнете от стандартните продукти за грим и стигнете до микроблейдинга. През последната една година доста модерен метод се оказва и боядисването с къна.

Това е практичен и много безвреден вариант, особено за дамите, които имат редки или светли вежди.  Работи се с хипоалергични продукти и се постигат много естествени резултати.

Специалната къна оцветява косъмчетата на веждите и им придава по- красив вид. Това е стандартно боядисване където цветът на къната е съобразен с този на вашите вежди. Самата процедура е безболезнена и издържа около две седмици, понякога и по- малко. След което се налага  поддръжка.

Преди да пристъпите към това е препоръчително да направите пилинг на кожата, най- вече в зоната около веждите  и на самите тях. Така по- лесно ще бъде усвоена самата къна. За да запазите цвета по- дълго време е добре да нанасяте ежедневно специално олио и да масажирате. Не се нужно да поставяте грим за вежди.

Изображения:Unsplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!