Няколко трика, които ще направят парфюма ви по-дълготраен

Независимо какъв парфюм използвате трябва да бъде траен , за да му се наслаждавате дълго време. Има различни начини да запазите любимия ви аромат дори през целия ден. Имайте предвид, че причината не винаги е в самия парфюм. Много често това може да бъде прекалено суха кожа или неправилно нанасяне. Съществуват различни начини да задържите любимия ви аромат, дори когато сте със суха кожа.

1. Винаги използвайте крем, който да бъде от същата серия, като парфюма ви. Така и трайносттта на самия парфюм ще се задържи дълго време.

2. Пръскайте по няколко пъти на ден за да подсилите аромата.

3. Не пропускайте най- важните места или така наречените “топли места”, който задържат мириса. Това са пулсните точки, китките на ръцете, зад ушите.

4. Имайте предвид, че лятото парфюмите се изпаряват много по- бързо заради честото изпотяване. Затова няколко пъти на ден трябва да пръскате, за да ви издържат по- дълго време.

5. Друг интересен трик е да нанесете върху косата за по- дълготраен ефект. Само не слагайте прекалено много, защото повечето парфюми съдържат алкохол, което ги прави агресивни и изсушават косата.

6. Дрехите и  чантата също може да  напръскате, така ароматът ще се задържи с дни. Единственият недостатък е, че той няма да бъде същия, като този на вашата кожа.

Въпреки  всичко е важно да заложите на парфюм, а не на тоалетна вода. Трайността му ще бъде много- по- дълготрайна. Известно е, че качествените  такива съдържат ароматни масла и издържат по- дълго.

Изображения:Usplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!