Опушеният грим е повече от актуален тази година. Натуралният външен вид и семпла визия също са подходящи за ежедневието.


Модата в грима се променя всеки сезон, затова трабва да бъдем винаги добре информирани за новостите. Есента и зимата са периодите, в които  по-тъмните нюанси в грима преобладават. В момента и през следващия сезон опушеният грим определено ще бъде доста актуален.

Черните сенки примесени със сиво и бяло  придават  една по- различна визия. Задължително е да използвате черна очна линия и молив за очи. Спиралата се поставя най- накрая, като завършек на всичко. Този тип грим подхожда както на блондинките, така и на брюнетките. Няма значение дали сте с тъмни или светли очи, вие ще бъдете неотразими на партито с един такъв опушен грим.


Той както знаете се слага само при специални поводи и не е подходящ за всекидневна употреба. Прекалено фрапантно би стояло да отидете в офиса на работа с черни клепачи и плътни мигли. Затова, когато имате излизане на дискотека, личен празник или парти, тогава можете спокойно да се появите с опушен грим.


За вашата ежедневна визия също има решение. В момента отново се гони все по- натурален външен вид. Севетлите телесни цветове сенки за очи , дискретната очна линия и лека спирала са достатъчни, за  да подчертаете вашия поглед.  Сенките  цвят праскова също ще са много предпочитани. Ружът трябва да бъде лек и добре нанесен. Един блясък за устни или розово червило биха ви паснали  добре за ежедневието.
Старайте се да постигнете максимално натурална визия, така само ще подчертаете вашата красота.

Изображения в статията:pixabay.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!