Панталоните с висока талия- как да ги носим?


Елегантните модели панталони определено са тези с висока талия. Има много предимства, не само защото стоят красиво и подчертават фигурата, но и краката изглеждат оптически по- дълги. Класическите черни или сиви се комбинират добре с почти всякакви цветове ризи или топ.

Може да изглеждате стилни, дори когато сложите спортно- елегантна къса блуза. В случая комбинацията позволява да бъдете с ниски обувки. За по- специални случаи най- добрият вариант си остават обувките с висок ток.

Същото правило важи и за полите с висока талия. Те стоят изключително стилно и придават още повече женственост. И те в зависимост от повода биват комбинирани, както с високи, така и с по- спортно- елегантни обувки.

Чантите, които може да носите, когато сте с панталон или пола с висока  талия са малки и средно големи. В никакъв случай не вземайте спортна раница или голяма чанта. Това е в разрез с модните правила. С бижутата също внимавайте, семплите такива са за предпочитане. Огромните и дълги огърлици не са подходящ вариант.

Изображения:Usplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!