Парфюмите, които съдържат една от тези три съставки ще ви направят още по- неустоими.


Гримът и хубавите дрехи са от голямо значение, но правилно подбраният парфюм определено изпъква много повече. Особено, ако в него се съдържат съставки, които са по- специфични и напомнят за вас дълго време след това. С тях определено ще бъдете по- харесвани, интересни за останалите и ще имате повече самочувствие.

Наред с плодовите нотки, цитрусовите аромати и мирисът на ванилия е добре да наблегнете на парфюм, който съдържа мускус, сандалово дърво или амбра. Тези три съставки са използвани още от древни времена и това продължава до ден днешен.

Мускус

За да подчертаете вашата харизма и чар заложете на парфюм, който съдържа мускус. Неслучайно той е наричан ароматът на любовта. Топлите нотки и деликатният мирис са в състояние да стопят всички ледове и да ви направят още по- неотразими. Той е силен афродизиак и определено може да бъде тайно оръжие, с което да привлечете някой.

Сандалово дърво

Ароматът, който съществува още отпреди 4000 години. Страст и топлина се крие в точно в мирисът на сандаловото дърво. Ориенталските нотки докосват душата и създават хармония. За по- романтичните и нежни дами е отличен вариант да се отличат от останалите.

Амбра

Едва ли  има по- завладяващо и пленяващо ухание от това на парфюм, който съдържа амбра.  Магията на тази съставка е толкова въздействаща, че напомня за вас дълго време. Без съмнение ви прави уникални, различни и желани. В комбинация с някоя от другите съставки със сигурност ще бъдете специални.

Изображения:pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!