Пет женски навика, които дразнят мъжа


Не винаги можем да бъдем перфектни във всичко. Колкото и да се стремим в това има моменти, в които мъжете определено се изнервят. Не защото не е направена любимата им вечеря, а защото прекалено много обръщаме внимание на наши редовни, женски навици. Ето няколко от тях, които могат да го изкарат извън релси.

1. Стоиш пред огледалото повече, отколкото е нужно.

Колкото и да се стараеш във всичко, застанеш ли пред огледалото и отдадеш ли се на суетата, това ще ти донесе неодобрение от страна на силния пол. Мъжете обичат поддържани жени, но когато прекарваш повече време пред огледалото, определено това ще го вбеси.

2. Не му прекъсвай футболната вечер с приятели.

Колкото и да те обича знай, че и футболът е още една негова страст. Затова, когато е концентриран над мача, не го прекъсвай или недей да му звъниш по телефона, за да му кажеш, че си си харесала нова чанта.

3. Колкото и да в влюбен в теб, той не обича да чака с часове.

Дългото чакане да се приготвиш за излизане, няма да се понрави на гаджето ти. Колкото и да е въоръжен с търпение със сигурност повече от половин час чакане в колата ще го изнерви.

4. Когато ти звъни, а ти не вдигаш, защото си на козметик.

Това е още един повод да го накараш да полудее. Той винаги смята, че ти трябва да си на линия. Особено, ако звъни за пети път и не знае къде си.  Дали това е чувство  за притеснение или вид ревност от негова страна, само той си знае. Но все пак ще успееш да го ядосаш.

5. Говориш прекалено много по телефона.

Колкото и тривиално да звучи, той не обича да прекарваш повече време в разговори с приятелки за маникюр и прически. В такива моменти се чувства на по- заден план и това не му харесва. Доста мъже са така, те искат изцяло да се фокусираш над тях.

Изображения в статията от: pixabay

 

 

 

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!