Плодовете и зеленчуците, които забавят стареенето.


Борбата с времето и появата на първите бръчки може да се окажат доста трудна задача. Неправилният начин на живот, алкохола и цигарите също допринасят за  стареенето. Разбира се и други фактори играят ключова роля, като например стреса и недостига на сън.

Има много и различни решения за справяне с този проблем. Не само козметичната индустрия и естетичната медицина могат да ви помогнат да изглеждате наистина добре. Хранителният режим също е изключително важен за да един по- младежки външен вид. Храните, на които трябва да наблягате съдържат множество полезни витамини и минерали необходими за организма.


Едни от най- важните са цитрусовите плодове, без които няма как да запазите вашата кожа в добър вид. Портокали, лимони, грейпфрут, киви  и лайм освежават организма и имат антиоксидантни свойства. Редовната консумация на тези плодове предпазва и от вирусни инфекции.

Морковите също са силно оръжие в борбата със стареенето. Високото им съдържание на бета-каротин предпазва клетките на човешкия организъм и ДНК от свободните радикали. Редовната консумация на тези полезни плодове и зеленчуци определено има благоприятно влияние върху организма.

Изображения:Unsplash.com

 

101 COSMETICA.MILANO HEVACOSMETICS


КОЗМЕТИКАТА, НА КОЯТО СЕ ДОВЕРИХ И ПРЕПОРЪЧВАМ!
СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ОБЛАСТТА НА КРАСОТАТА.

Всички продукти може да намерите в сайта им.
За отстъпки при пазаруване използвайте код: ilyanovdess

⬇️⬇️⬇️

http://www.hevacosmetics.it

ТЕХНИТЕ СТРАНИЦИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:

https://www.instagram.com/hevacosmetics/

https://www.instagram.com/101cosmetica.milano/

https://www.facebook.com/HEVACosmetics.it/


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *