Подходящите визии, които добре се комбинират с последните модели слънчеви очила.


Доброто съчетание на дрехите не само прави техните собственици елегантни, но и ги представя в по- различна светлина. Същото важи и за слънчевите очила. Те определено са важен детайл от добре завършената визия. Не само, че трябва да пасват на лицето и прическата ви, а и на самия стил на обличане.

Разбира се не трябва да поставяте рамки и може смело да експериментирате с вашия аутфит, стига добре да комбинирате всичко. Има няколко много модерни визии, които може да последвате и да носите актуалните си модели очила. Така ще бъдете и тренд и много стилни.

Очилата котешка  форма, които в момента са голям хит стоят добре на елегантни дрехи. Може да носите сака, блейзъри, прави широки елегантни панталони и стилни поли. Определено по този начин ще се откроявате и ще подчертаете вашата класа.


Крадратните форми позволяват по- разчупен стил на обличане. Вашият ежедневен аутфит от дънки, риза и дънково яке например. Защо не и анцунг и маратонки.

Ако имате очила с кръгла форма може да акцентирате на тях, като облечете стилен блейзър. Или пък да отидете в другата крайност и да заложите на спортен екип. Подобна комбинация определено ще ви даде много по- различна визия.

Огледалните очила се комбинират добре с шапки, масивни бижута или копринени шалове. Това е още  една добра идея да изглеждате различни и много атрактивни.

Изображения: Usplash .com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!