Правилното нанасяне на околоочен крем.

Грижата за кожата е  важна, не само за да изглежда красива, а за да я запазим  млада по- дълго време. Сред различните козметични продукти за лице се нарежда и околоочният  крем. Без него няма как да поддържате зоната около очите и да забавите появата на всички бръчки.

Не винаги обаче използването му е правилно и това може да доведе до не толкова ефективни резултати. За да поставите околоочен крем трябва първо да почистите кожата от грим с подходящите продукти. След това вземете малко от него и нанесете около очите. Никога не поставяйте само под окото или на клепача.

Винаги нанасяйте вашият околоочен крем с помощта на памучен тампон или с леко потупване около очите. Трябва да бъдете нежни, защото това е много чувствителна зона и неправилното третиране може да доведе до по- ранната поява на бръчки.

Никога не слагайте много продукт, нужно ви е количество, което да покрие кожата и да бъде абсорбирано по- бързо. Хубаво е да изчакате 10 – 15 минути крема да засъхне преди да си легнете. Спазвайки всички тези полезни съвети ще се радвате винаги на стегната и гладка кожа на лицето.

Изображения:Unsplash.com
101 COSMETICA.MILANO HEVACOSMETICS


КОЗМЕТИКАТА, НА КОЯТО СЕ ДОВЕРИХ И ПРЕПОРЪЧВАМ!
СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ОБЛАСТТА НА КРАСОТАТА.

Всички продукти може да намерите в сайта им.
За отстъпки при пазаруване използвайте код: ilyanovdess

⬇️⬇️⬇️

http://www.hevacosmetics.it

ТЕХНИТЕ СТРАНИЦИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:

https://www.instagram.com/hevacosmetics/

https://www.instagram.com/101cosmetica.milano/

https://www.facebook.com/HEVACosmetics.it/


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *