Предимствата на моливите и сенките за вежди.


Един от най- важните детайли за перфектен грим са добре направените вежди. Неслучайно ги наричат рамката на лицето. Колкото по- добре изразени и оформени са те, толкова по- красиви ще изглеждате. Има няколко варианта да подчертаете веждите си, когато се гримирате. Най- често се използват молив или сенки, а в други случаи и спирала за вежди.

Моливите са подходящи за тези, които нямат голям опит в гримирането. В зависимост от това дали вашият молив е с твърда или мека текстура може да постигнете различни резултати. По- твърдите се използват за подчертаване на линиите, а меките моливи придават по- нежен вид. Не се запълват целите вежди, за да не стоят прекалено агресивни, а само се очертават линиите на контура.

Със сенките пък може да постигнете едно напълно  естествено излъчване. Те се нанасят върху вашите вежди, след като вече сте ги очертали с молив. В зависимост каква е формата ви може да им придадете много добър вид. Винаги поставяйте по- светлия цвят в средата и по- тъмния в края на веждата. Така ще им придадете един естествени вид и цветовете ще преливат и ще стоят, като омбре.

Ако използвате често  спирала за вежди може да постигнете също добри резултати и да загладите всяко косъмче.  Тя се нанася винаги след, като вече сте поставили молива и сенките.

Изображения:Unsplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!