Приемът на хиалуронова киселина запазва кожата млада

Всяка дама иска да изглежда добре, независимо от възрастта. Ние жените правим всичко възможно,  за да запазим кожата на лицето си в добър вид. Освен маските, които съм ви показвала, както и третирането с различни, козметични продукти. Вие може да бъдете винаги в прекрасна форма, ако приемате хиалуронова киселина.

Тя е много полезна хранителна добавка, която се съдържа в тъканите на нашият организъм. С течение на времето намалява, и по този начин започва стареенето. Затова е хубаво да си я набавяме под формата на таблетки или прах, който се разтваря. Има и различни коктейлни напитки от няколко витамина и хиалуронова киселина. Те също са подходящи за дневен прием. Съществува и в комбинация с колаген, което също е отличен вариант за да се погрижите за вашата кожа.

Има различни дози, които започват от съвсем малка дневна доза(125 мг.) и стигат до много голяма доза( 500мг.) Обикновенно се взимат по две или три капсули на ден. И трябва да се изпиват с една- две чаши вода. По този начин действието им ще бъде по-добро. Разбира се не бива да се прекалява, но това важи за всяко едно нещо.

Другият вариант за поддържане на нашата кожа, която и козметиците препоръчват е третиране на лицето с хиалуронова терапия. Използване на кремове и маски за лице, съдържащи основно хиалурон. Те изглаждат и подхранват кожата в дълбочина и определено тя остава в добър вид.

За дамите, които не се страхуват от инжекции, може да се подложат на поставяне на филъри .Те представляват също хиалурон под формата гел, който служи за изглаждане на бръчки и вдлъбнатини по лицето и направата на пухкави устни. Издържат дълго време, и чрез тях могат да се постигнат прекрасни резултати, без да се налага операционна намеса.

Винаги можем да изглеждаме красиви и да приемаме себе си. Да се радваме на постигнатите резултати и най- важното, да спрем времето!

 

Изображения е статията: pixabay.com

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!