Приемът на витамини е изключително важен.


Скъпи приятели, днес темата отново е свързана с нашето здраве и с това на близките ни. Колкото повече наближават зимните месеци, толкова повече нашият организъм се нуждае от витамини. Те са важни както за нас, така и за децата ни. Подсилват имунната система, предпазват от различни  заболявания и дават сили.

Много често се случва да не се чувстваме добре ,въпреки че се храним здравословно и спортуваме.  Това, определено е в резултат от липсата на витамини. Затова, когато ги приемаме допълнително, можем да си набавим нужните вещества за нас самите. Има всякакви марки хранителни добавки на пазара, някои са са под формата на капсули, други на прах или в течно състояние.

Какви точно да бъдат те  и какво да съдържат?
Много е важен приемът на витамин С, В1, В6, D, P, наред с тях трябва да има и магнезий, желязо, цинк и омега 3. Тези  са най- необходимите за нас и нашето здраве. Разбира се, че ако наблягате на плодове и зеленчуци, също ще си набавите нужните витамини и минерали. Но много често  се случва да забравяме да си хапваме или пък не винаги ни се ядат.  Затова един хубав микс от всички необходими за нас вещества ще ни помогне да се справим със зимните грипове и настинки.

Косата, кожата, ноктите и те ще бъдат добре поддържани и подхранени. Самото изражение на лицето ще бъде по- различно и ще изглеждате по- добре. За децата важи същото редовният прием на витамини помага за правилното развитие на техният организъм. Няма да боледуват често и ще растат по- щастливи.

Изображения:pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!