Рецепта за отслабване с магданоз и лимон. Защо е толкова полезна за здравето?

Все повече хора прибягват до природните продукти, когато трябва да отслабнат или да подсилят имунната система. Има най- различни рецепти за красота и добър външен вид. Една от тях е и чудната напитка от магданоз и лимон. Тази комбинация определено помага при различни заболявания и подобрява здравето на организма.

Мирисът на магданоз внася свежест и в същото време е много вкусен. Може да се слага в различни ястия, супи, салати, консумира се и в суров вид и е бомба от витамини. Редовната му консумация намалява лошия холестерол и регулира наднорменото тегло. Съдържа антиоксиданти и флавоноиди, които помагат за пречистването на организма от вредни вещества.

Магданозът е богат на витамин А, С, К, фолиева киселина и др. В комбинация с лимон  става невероятна напитка, която ще ви даде необходимата доза полезни вещества. Към тези два продукта прибавям и свежа краставица и се получава невероятен коктейл.

За целта ви трябват връзка магданоз, който предварително се нарязва. Един лимон без кората и една краставица също нарязани на парчета. Поставям всичко в блендер и пасирам, докато получа гладка смес. Добавям около половин литър вода и сокът е готов. Добре е да се консумира преди хранене, за да има по- добро действие.

Изображения: pixabay.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!