Рейки Мастер Паулина Духленска: Нашата родина има нужда от чедата си

Скъпи приятели, стартираме седмицата и месеца с едно много интересно интервю. Тема, която досега не сме имали и съм сигурна, че много от вас са любопитни да прочетат тази статия.  Днес една прекрасна дама, която е Рейки Мастер и енергиен лечител ще ни отведе в света на духовното. Освен това, тя е холистичен терапевт и прилага шамански практики, помагайки на хората да имат един по- хармоничен и качествен живот. Това е Паулина Духлинска, шест години е живяла в Уелс, но решава да се прибере в България, защото българската земя и корени са свещени. Призовава всички българи по света да се върнат в родината, защото тя има нужда от чедата си.

Здравей Паулина, много се радвам, че прие моята покана за това интервю. Започвам директно с въпроса какво представлява методът Рейки?

Рейки е метод за лечение, чрез полагане на ръце, създаден в Япония в началото на XX век. Това е мощен, енергиен метод, който лекува тялото и ума. Той създава баланс между емоционалното, менталното и физическото тяло. По този начин се постига хармония, яснота и балансиране на енергийните нива у човека. Рейки е целебната енергия на Вселената, тя е навсякъде около нас и в нас самите. Лекува първо причината на проявлението на физическата болест. Тя може да бъде емоционален блокаж от минали случки, детски травми, страхове, уплаха, стрес и др.

Прекрасната Паулина, винаги позитивна и усмихната.

Как реши да започнеш, да се занимаваш с това и от колко време практикуваш?

Моят път към духовното и към трансформацията ми като цяло, започна преди около шест години. Тук е мястото да спомена, че още от малка, контактувам с духовния свят, общувам с ангели и светли същества. Винаги съм усещала връзката си с духовния свят. Получавах съобщения, помагах на близки и приятели. Но дойде период, в който сложих бариера и не исках да продължа да общувам с Божественото царство. Започнах да се съмнявам, мислех си, че не е редно да го правя. Тогава не осъзнавах, че това всъщност е моята мисия. И от този момент, започнаха моите изпитания. Последното, което ме накара да погледна отново навътре в себе си и да потърся божията помощ, беше женска болест на матката. Това беше последният сигнал от Духовните ми водачи и Божественото царство, който ми даде знак да действам. И така започнах отново да работя със себе си, а на по- късен етап и с хора, на които помагах. По това време живеех в Уелс, Великобритания и започнах да се занимавам с алтернативни методи на лечение, като масажи, ароматерапия, ангелска терапия, ченълинг и контактьорство ( предаване на послания,чрез връзка с божествения свят). Рейки дойде в последствие, просто се случи, като едно естествено продължение на всичко, с което се занимавах.

Кой може да практикува Рейки, има ли изискване за пол или възраст?

Абсолютно всеки може да се възползва от ползите и чудесата, които носи работата с тази божествена, вселенска енергия. Стига разбира се да е готов за това и да е решен да действа. Да се отдаде с вяра на божествените процеси. Активирането на способността за работа с тази енергия става с помощта на Рейки Учител. Той може да предаде съответните енергийни настройки на ученика. Да активира неговите енергийни канали и меридиани, така, че ученика да може да използва енергията по различни начини, за негово висше добро. Тук е мястото да спомена, че аз предлагам обучения в няколко Рейки енергийни стилове и който желае, може да се свърже с мен. Ще се радвам да бъда полезна на всеки, който има желание да подобри качеството на живота си, използвайки енергийно лечение.

Какви са твоите виждания мъжете или жените са по- заинтересовани за извисяване в духовното?

Много интересен въпрос. Благодаря! Тук аз наблюдавам една малко по- различна тенденция, сякаш жените са по- отворени и склонни към запознаването и практикуването на Рейки. Разбира се има и мъже, с които съм работила. Повечето от тях  са по- склонни да се доверят на професионални, енергийни терапевти. Да работят заедно, чрез индивидуални сесии, отколкото самите те да практикуват.

Ти какво препоръчваш на твоите клиенти, относно сеансите и методите на изпълнение?

Най- важното е вярата. Когато човек вземе решение да подобри качество на живота си или да се излекува от физическа болест, нека се довери изцяло на себе си.  Да избере енергиен терапевт,  който му ” кликва” и го привлича енергийно. Да се довери изцяло на процеса и терапевта. Да  следва точно насоките и напътствията, които му се дават. Да работи със себе си, защото това също е важно. Хората получават един мощен ресурс, който да използват за лечение и по-добър живот. Но трябва и те да са готови да дадат от себе си един основен дял от цялостната, съвместна работа. Те трябва да вярват и следват точно насоките, схемата на прием на лечение, отказване от вредни навици и т.н.

Как можем сами да се извисим духовно и да пречистим душата си от негативни мисли?

Когато поддържаме чистота в нашето енергийно, ментално и физическо поле. Чрез работата с енергийни техники, практики, медитация, йога, молитви и прием на чиста храна от растителен произход. Когато човек поддържа високи вибрационни честоти, живеейки на вълната на любовта, благодарността и има сърце, пълно с любов, той се приближава до Божественото царство. Подобрява връзката си с душата, като същевременно се отпушва и интуитивният му канал. По този начин, той може лесно да чува гласът на душата си. А това е много важно да не живее, чрез егото, което води до създаването на не дотам правилните решения за нас.

Как могат да те открият хората, които имат нужда от помощ или, ако искат да разберат повече за този вид метод?

Личният ми фейсбук профил е : Paulina Zen

Имам и страница във фейсбук: Happy life with Reiki energy healing.

You tube канал: Paulina Zen

Телефон за контакти: 0882857391

Имейл: paulina8080@yahoo.com

От какво най- често страдат хората според теб? И към какво се стремят те?

Най- честата и основна причина, от която страдат хората е липсата на любов към себе си. Това е един сериозен проблем, който може да причини невероятни щети и страдания. Всякакви случаи съм имала в практиката си. Те са били доказателство за щетите, които в последствие са причинили поражения на ментално, емоционално или физическо ниво у човека. Много случаи, като сърдечни болести, тежки зависимости, депресивни състояния,  привличане на неподходящи партньори, повтарящи се стресови ситуации, трудни взаимоотношения, зависимости и др. Моят съвет е да обичат и да приемат себе си напълно. Да си простят безрезервно и да разберат, че любовта към нас самите е най- важният елемент от пъзела за един по- пълноценен и щастлив живот.

Много благодаря за това интервю, бъди винаги толкова позитивна и продължавай да вдъхваш доброта и светлина на хората, които се нуждаят. Ти какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Пожелавам на читателската аудитория на ilyanovdess много любов, изобилие, сбъднатост, щастливи мигове и усмивки! Бъдете благословени!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!