Седмица на модата в Ню Йорк- вижте повече за модното събитие.


Седмица на модата е едно от най- емблематичните модни събития, което се състоя на 13.02 тази година в Ню Йорк. Именно там  дизайнерите представиха своите зашеметяващи колекции, които ще бъдат актуални през 2021. На модният подиум дефилираха модели облечени в изящни рокли и стилни комбинации от дрехи.  Умелото съчетание на сатен, дантела, тюл, животински принтове и деним диктува една нова и модерна вълна.

 


Красивите модели от колекцията на Qiana Tara определено са подходящи за всяка една дама, независимо от възрастта. Тя доста добре успява да съчетава изчистения, мек и луксозен текстил с изтънчени, но силни детайли.

Qiana Tara обожава модата още от детството си и постоянно черпи вдъхновение за нови и интересни модели. Миналата есен тя прави своя дебют на седмица на модата в Ню Йорк, където залага на смокинга и елегантните модели. Ето и колекцията, която представи миналата събота.

 
Модерният стил и абстрактното съчетание на материите е запазена марка за Johnny Abstract. Благодарение на уникалнят си артистизъм той успява да комбинира ренесансовите дизайни и медиен текстил. Моделите, които твори са вдъхновени от прекрасната комбинация на деним и животински принтове.


Ето и част от модната колекция  на Jhonny Abstract.


 

ТETA Gibson е третата дизайнерка, която вдъхнови с невероятната си колекция. Едва на 21 години тя е собственик на Te la vie Collection. Стартира бранда си още през 2018 година рисува и скицира модели, които след това оживяват.


Родена е в Либерия и живее в Минесота, тя започва да харесва модата едва на пет годишна възраст. Това са невероятните и елегантни дрехи, които представи на седмица на модата в Ню Йорк.


Млада, амбициозна и много талантлива това е Chrystel Anne. Филипински дизайнер , родена и израснала в Дубай, където  завършва колежа по мода и дизайн. Тя прави смели модели, които са изключително стилни, семпли и в същото време елегантни. Модните творения на Chrystel Anne са луксозни и подходящи дори за ежедневието.

Колекцията на Chrystel Anne

Изображения: PLITZS Fashion Marketing
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!