Седмичен хороскоп 10.08- 16.08. 2020

Овен

Седмицата започва добре, очаквайте повишаване в работата. Възможни са парични постъпления или сключване на добри сделки. Мотивацията ви ще бъде добра и ще правите всичко възмножно да свършите повече работа. Не се притеснявайте, че времето няма да ви стигне за всичко, защото вашият хъс за работа ще бъде наистина силен.

Телец

При вас приятните емоции тепърва предстоят. Задава се седмица изпълнена с изненади, които ще ви накарат да се чувствате на седмото небе. Имате недовършена работа, която е добре да направите, за да можете спокойно да се отдадете на приятни емоции. Бъдете себе си и не спирайте да вярвате, че можете.

Близнаци

Вашата седмица ще започне натоварено и ще бъдете затрупани от ангажименти. Това обаче ще е само до сряда. След това се отдайте на спокойствие и по- малко работа. Събота и неделя  са точните дни за пътуване със семейството и приятелите. Здравето ви е добро и ще имате сили и борбен дух за всичко.

Рак

Ако още в началото на седмицата някой ви изнерви, не се впрягайте много. Определено въздържането от конфликти ще ви донесе голяма полза. Гледайте да не се спречквате и на работното място с шефове и колеги. Най- добрият начин за бягство от проблемите е да ги неглижирате и да помислите за по- хубави неща.

Лъв

Очаквайте да стане това, което вие желаете и за което се борите. Седмицата ще бъде изпълнена с възходи и падения. Няма да можете да вземете правилното решение, защото вие самите ще бъдете в дилема. Трябва да оставите нещата да се случват сами. Не се напрягайте и не избързвайте в работата.

Дева

Сега е вашият страхотен момент за реализиране на всичките задачи, които сте си поставили. Ще пожънете успех в бизнеса и новите начинания. Внимавайте и не се доверявайте лесно на всеки. Възможно е да изпаднете в дилема, за някои неща, които искате да станат бързо, но вие сами ще вземете правилното решение. В личен план всичко ще ви върви добре.

Везни

Вашата амбиция ще бъде много силна и през седмицата. Ще бъдете много праволинейни и концентрирани във всичко, с което се захванете. Съдбата ви поднася  добри възможности, както в кариерата, така и в личен план. Не изпускайте нито един шанс, който ви се отдаде. В същото време бъдете реалисти и оставете мечтите настрана.

Скорпион

Чака ви силна седмица, изпълнена с много позитивизъм. Сега е моментът да срещнете вашата половинка или  да сключите брак. Късметът е на ваша страна, трябва само да го грабнете. Не се вслушвайте в чужди съвети, а чуйте гласът на сърцето ви.

Стрелец

Бъдете сигурни в това, което правите, защото в противен случай  то няма да се реализира. Амбициите ви са доста големи, но с повечко труд, могат да бъдат осъществени. Към края на седмицата ви очакват новини, които ще преобърнат живота ви. Не се плашете, звездите ви вещаят добро.

Козирог

Заемете се с неща, с които сте се захванали отпреди и нямате време да ги свършите. Отдайте се на заслужена почивка и се насладете на живота. Много от вас е възможно да продължават да работят, и да пропуснат релакса. Здравословно ще бъдете добре и ще имате сили за нови битки. Вашият професионализъм ще ви подтиква към повече работа и ангажименти.

Водолей

Бъдете доста предпазливи, ако сключвате сделки. Възможно е да имате препирни с колеги или бизнес партньори. Няма да ви върви, както обикновено, но това не означава, че трябва да се отказвате от вашите планове. Вложете повече енергия и ще видите, че това ще ви помогне.

Риби

Заредени сте с енергия и хъс за работа. Вашият оптимизъм е на макс и седмицата ще бъде ползотворна за вас. Стремете се да сте най- добрите, защото това ще ви се получи. Колкото до отношенията с близки и семейството, те ще бъдат повече от прекрасни. Отдайте се изцяло на вашата интуиция и няма да съжалявате.

 

Изображения: pixabay.com

 

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!