Седмичен хороскоп 12.10- 18.10.2020

 

ОВЕН

Седмицата ще бъде малко натоварена, но пък това ще ви донесе само позитивни неща. Направете си план, който да следвате и знайте, че колкото повече се трудите, толкова повече успехи ще имате. Ако срещнете трудности не се колебайте да ги заобиколите с усмивка преди да продължите напред.

 

ТЕЛЕЦ

Тази седмица няма да ви е до шеги и забавни моменти. Ще бъдете напълно съсредоточени над кариерата и ще се стараете много. В личен план определено ще усещате топлината на вашата половинка и това още повече ще ви мотивира да продължавате да се борите.

 

БЛИЗНАЦИ

Съсредоточете се над собственият ви живот. Не се интересувайте от това какво правят другите. Ако решите, че не ви е интересно нещо променете го. Не оставайте нещата просто така. Колкото повече промени направите толкова по- добре за вас. В личен план ви се открива възможност за нещо красиво.

РАК

Задава се много хубава и ползотворна седмица за вас. Извлечете всички ползи и вземете това, което ви трябва. Ако се захванете с нещо ново вземете всички позитиви от него и направете така, че вие да спечелите. Дерзайте имате възможността да се развивате в посоката, в която искате това е важното.

ЛЪВ

Седмицата определено ще ви бъде натоварена откъм работа. Постоянно ще излизат нови и нови задачи, които няма да можете да откажете. Заредете се с много енергия и дайте всичко от себе си. Вие знаете как да се справяте с всичко. Няма да ви е необходима помощ сами сте си достатъчни.

 

ДЕВА

Не правете компромиси със себе си по отношение на връзки настоящи или бивши. Вие самите може да оцените това, което сте имали или изгубили. Не съжалявайте за нищо живота е пред вас. Важното е да се съберете и да продължите напред.

ВЕЗНИ

Помислете за всичко свързано с бизнеса. Ако решите да започнете нещо ново ще имате голям успех. Вашата силна мотивация за работа ви води само напред. В личен план несигурността в отношенията с партньора ще ви накарат да се замислите. Не оставяйте нещата така, а започнете промяна.

СКОРПИОН

Повече от щастливи ще се чувствате през седмицата. Нещата ви се нареждат прекрасно и самите вие няма да вярвате на късмета, който съдбата ви поднася. Помогнете на вашите близки да разберат , че и те трябва да повярват в хубавите неща, за да им се случат.

СТРЕЛЕЦ

Започнете седмицата с доза смях и шеги. Това определено ще разчупи сивото ежедневие. Достатъчно сте натоварени, за да мислите за още  неща, които ви карат да не се чувствате добре. Помислете за всичко, което искате да реализирате през седмицата и не си губете времето. Вашият вътрешен глас ще ви напътства.

КОЗИРОГ

Бъдете във форма, защото ви очаква динамична седмица. Не обръщайте внимание, на клюките по ваш адрес. Колкото повече се справяте с работата си , толкова по- добре за вас. Това ще породи завист у някои хора, но въпреки всичко  няма да ви повлияе. Продължавайте в същия дух.

ВОДОЛЕЙ

В много добра форма сте за започване на нова работа или проекти. Не пропускайте този шанс седмицата ви открива нови хоризонти и това е само във ваш плюс. Намерете себе си а защо не и някое ново хоби или умение. Вие определено сте от хората, които се борят и не се отказват лесно.

РИБИ

Запретнете ръкави и бъдете готови за нови подвизи. Определено ще имате поле за изява, а вие обичате това. Хората ще се вслушват във вашето мнение и ще ви показват, че сте важни за тях. Възможо е да получите и повишение на работното място. Вашето старание ще бъде възнаградено.

Изображения: pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!