Седмичен хороскоп: 14.09.2020- 20.09.2020

 

ОВЕН

Седмицата ще бъде подходяща да започнете всичко отначало. Дори и да сте си взели поука от минали грешки, е възможно пак да ги допуснете. Затова бъдете разумни и премисляйте всичко, с което се захващате. Амбициите  ви отново са големи и ще искате да покорявате високи върхове.

 

ТЕЛЕЦ

Някакви съмнения ще ви обвземат тази седмица. Странни мисли ще ви преминават, като на филмова лента. Ще се питате дали се справяте добре ? Не им обръщайте внимание и продължете да реализирате плановете си. В края на седмицата ви очаква нещо хубаво и приятно.

 

БЛИЗНАЦИ

Седмицата ще започне с много хъс и мотивация за работа. Искате да постигнете много, както в личен, така и в професионален план. Амбицирани сте и това, определено ще ви помогне да успеете. Възможно е да ви се наложи да чакате за нещо, но това не трябва да ви притеснява, защото хубавите неща стават бавно.

 

РАК

Вие както винаги се стремите да сте номер едно. И тази седмица ще ви се иска да направите всичко много бързо и без проблеми. Ще постигнете това, което искате, но с повече усилия. Не си мислете, че без да правите нищо нещата ще се случат от само себе си.

 

ЛЪВ

Ако тази седмица получите предложение за нова работа, не го пропускайте. Това ще бъде добър шанс за вас, който сте чакали дълго време. Заредете се с енергия, защото ще ви е нужна. Не е изключено да ви се наложи да пътувате някъде, без да сте го планирали. В личен план е добре да обърнете повече внимание на човека до себе си.

 

ДЕВА

Задава се успешна седмица за вас. Много възможности и красиви моменти ви очакват. Сякаш сте в някакъв разцвет. Звездите ще бъдат благоприятни и по отношение на кариерата, очаквайте повишение или материални придобивки. Не е изключено да срещнете и любовта, ако още не сте.

 

ВЕЗНИ

Предизвикателство ще бъде за вас да излезнете от рамката на примерни и да направите нещо екстремно. Сега е моментът за експерименти в работата, намерете това, което на вас ви се е искало винаги да имате. Постигнете ли го, ще бъдете спокойни без да мислите повече за това. В любовта не пропускайте да покажете на вашата половинка чувствата си.

 

СКОРПИОН

Седмицата ще бъде благоприятна за провеждане на важни разговори, свързани с бизнеса. Определено ще ви върви, като по вода. Това не трябва да ви успокоява, а да ви амбицира още повече. В отношенията с близките може да има известни спорове, но всичко ще приключи бързо и без проблеми.

 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете премерени в действията си и не изпадайте в паника. Каквото и да се случва трябва да сте подготвени и не реагирайте спонтанно. Твърде възможно е да получите и неодобрението на хората от вашето обкръжение. Това не трябва да ви отказва от нещата, с които сте се заели.

 

КОЗИРОГ

Не започвайте нищо ново тази седмица. По- добре завършете старите неща.  За някои от  вас може и да се окаже добър момент за пренареждане на приоритетите в живота. Помислете как да постигнете повече баланс и спокойствие. Въпреки всичко, не се претоварвайте и намерете време за себе си.

 

ВОДОЛЕЙ

През идната седмица трябва да бъдете по-предпазливи по отношение на контактите ви с хората. Възможно е някой да иска да се възползва от вашата добронамереност и да ви навреди. Направете  така,че да сте по- трудно достъпни за другите. Не обръщайте внимание на  неща, които не са на вашето ниво.

 

РИБИ

Трябва да сте по- амбицирани и да имате мотивация за работа. За тези, които планират да пътуват през седмицата е прекрасен момент за това. В личен и здравословен план всичко ще върви гладко и няма да имате проблеми. Единствено трябва да бъдете дисциплинирани.

Изображения в статията: pixabay

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!