Седмичен хороскоп 18.10- 24.10.2021


ОВЕН

Интересна и забавна седмица се задава за вас. Най- вероятно ще ви се случи нещо хубаво и неочаквано. Не пропускайте нито една възможност за това.

ТЕЛЕЦ

Бъдете сигурни в себе си и в нещата, които правите. Вие винаги имате изграден план в главата. Следвайте го и ще успеете да се справите с всичко.

БЛИЗНАЦИ

Много  работа и ангажименти ще ви затрупат през тази седмица. Не се колебайте да направите дори и невъзможното, за да се справите с всичко. Уикенда избягайте на тихо и спокойно място далеч от всичко.

РАК

Не поглеждайте назад и забравете за минали случки. Едва ли ще ви бъде до съветите на вашите близки, но въпреки всичко е добре да вземате мнение от по- опитните.

ЛЪВ

Съсредоточете се над кариерата и бизнеса. Имате нужда да подредите мислите си и да поемете в нова посока. Не губете кураж, ако нещата не се случат от първия път.

ДЕВА

Напред и нагоре ! Това ще бъде вашият девиз през седмицата. Колкото по- сигурни се чувствате, толкова по- добре за вас самите. Оставете нещата да се случват сами.

ВЕЗНИ

Разберете откъде идват всичките ви проблеми и потърсете решение за тях. Стремете се все пак да сте спокойни и да гледате с усмивка на нещата.

СКОРПИОН

Най- накрая и вие ще се зарадвате на нещо, което дълго време чакате. Нестихващите емоции ще ви водят и ще се чувствате повече от сигурни в себе си.

СТРЕЛЕЦ

Въдворете ред в собствените ви мисли и емоции. Дори и да ви се случват неочаквани неща не ги приемайте прекалено лично. Гледайте по- повърхностно на нещата.

КОЗИРОГ

Вие винаги имате добри идеи, които определено впечатляват околните. Това е най- хубавото, защото винаги ви носи полза и печелите.

ВОДОЛЕЙ

Само хубави и неочаквани изненади ще ви се случат. Дръжте всичко под контрол и не позволявайте на никого да наруши спокойствието ви.

РИБИ

Седмицата ще започне повече от добре и ще завърши по същия начин. Не се колебайте и вземайте смели решения. Това може само да ви бъде от голяма полза.

Изображения:Unsplash.com


Profi CreditВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *