Седмичен хороскоп 21.12- 27.12. 2020

ОВЕН

Настройте се за изненади, както на работното място, така и в личен план. Не бъдете скептични към новостите и ги приемете с усмивка. Желанието ви за прогрес ще бъде проявено, затова продължавайте да дерзаете и ще постигнете вашите цели.

ТЕЛЕЦ

Напред и само напред! Това ще бъде вашето мото, което ще ви движи през седмицата. Малки спънки в бизнеса няма да ви уплашат, вие сте смели и не се спирате пред нищо. Бъдете повче от концентрирани над това, което правите.

БЛИЗНАЦИ

Отделете време на  по- важните задачи, от които ви зависи всичко. Оставете настрана или напълно загърбете всякакви интриги на работното място. Имате добра седмица, в която ще успеете да постигнете повече, отколкото очаквате.

РАК

Не губете кураж, ако не спечелите вашата битка. Независимо с какво ще се захванете не винаги то може да бъде печелившо. Затова бъдете оптимисти и гледайте напред. Уикенда посветете изцяло на вас и семейството ви.

ЛЪВ

Не забравяйте да направите това, което сте обещали. Помислете дали няма да бъде по- добре да не се захващате с отговорни задачи. Това само ще натежи на вашето натоварено ежедневие. Срещите по работа ще ви се сторят дълги и няма да се зарадвате на крайния резултат.

ДЕВА

Колкто повече енергия влагате в работата, толкова повече ще ви върви тя. В личен план са възможни леки любовни сътресения, които към края на седмицата ще завършат с добър край. Не се страхувайте от нищо, защото това се случва на всеки.

ВЕЗНИ

Стартирайте седмицата с доза позитивизъм. Доброто поведение и премислянето на нещата са важни. Направете всичко да бъде по- лесно за вас и извлечете максимална полза. Уикенда прекарайте в компанията на любимите си хора и приятели.

СКОРПИОН

Не се отчайвайте, ако не ви върви. Това ще бъде само до сряда, след което ще ви се отвори късмета. Дори може да надмине и вашите очаквания. Бъдете търпеливи и не избързвайте с погрешни заключения.

СТРЕЛЕЦ

Важни са хората около вас, обърнете им по- специално внимание. Не пренебрегвайте техните желания и това, което очакват да направите. Не бъдете егоистично настроени мислейки само за себе си.

КОЗИРОГ

Ще приключите успешно проекти, с които сте се захванали от доста време насам. Можете да сте спокойни, ако пък решите да продължавате с работата знайте, че това ще бъде във ваш плюс. Оценете всичко хубаво, което тази седмица ще ви се случи.

ВОДОЛЕЙ

Ако мислите за хубави моменти и седмицата ще ви мине бързо. Ако сте в мрачно настроение, нищо няма да ви спаси. Ще се лутате и ще търсите отговор на много въпроси. Направете така, че да бъдете полезни и на другите с вашето мнение.

РИБИ

Начертайте си план и се водете по него. Разберете дали си струва усилията , които полагате, за да постигате всичко. Опитайте се да не мислите за крайния резултат, а за трудностите, с които е свързан той.

Изображения:pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!