Седмичен хороскоп 23.08-29.08.2021


ОВЕН

Бъдете в добра форма за работа и стартиране на нови проекти. Вие сами си поставяте високи цели и след това давате всичко от себе си да ги постигнете.

ТЕЛЕЦ

Несполуките в любовта няма да ви развалят настроението. Края на седмицата отново ще се радвате на хубави моменти с любими хора. Вярвайте в съдбата и бъдете благодарни за всичко, което ви изпраща.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте истински детайлисти и много прецизни в работата. Нещата, които ви се случват не са случайни. Затова бъдете радостни за всичко, което съдбата ви поднася.

РАК

Не се напрягайте излишно и знайте, че колкото по- спокойни сте, толкова по- добре за вас. Всичко, което сте градили дълго време ще ви бъде, като награда за усиления труд.

ЛЪВ

Стремежът ви да наложите вашето мнение на другите може да ви изиграе лоша шега. Не се старайте винаги да бъдете перфектни и не обръщайте внимание на приказки по ваш адрес.

ДЕВА

Очаква ви спорна седмица с много приятни изненади. Не е изключено да срещнете любовта и да бъдете повече от щастливи. Вярвайте в чудеса и те неминуемо ще ви се случват.

ВЕЗНИ

Бъдете спокойни и се съсредоточете над важните неща. Не оставяйте нищо недовършено. Така ще успеете да приключите и нещата, които сте планирали да направите.

СКОРПИОН

Заемете се с новите задачи и успехът ви е гарантиран. Само ако вие искате и чувствате, че трябва да промените нещо в личния живот го направете.

СТРЕЛЕЦ

Не губете кураж дори и да не се случва всичко както го планирате. Понякога има и разминаване в това, което правите от това, което се получава накрая.

КОЗИРОГ

Много силна и добра седмица ви очаква. Вашето влияние над останалите знаци ще бъде още по- голямо. Вие сте родени да бъдете успешни и на върха.

ВОДОЛЕЙ

Не си пилейте енергията с неща, които не са ви толкова важни. Бъдете по- съсредоточени над работата, ако искате да пожънете успехи. Също така бъдете сигурни в решенията, които вземате.

РИБИ

Забравете за всичко, което ви кара да се чувствате зле. Не се стремете да угодите на всеки  и отказвайте всичко, което не ви се нрави. Проявявайте твърд характер в някои ситуации.

Изображения: pixabay.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!