Седмичен хороскоп 23.11-29.11. 2020

 

ОВЕН

Собствените ви интереси ще бъдат над всичко. Седмицата ви очаква с прилив на енергия, която ще ви накара да се почувствате добре. Доста идеи и муза за творчество ще имате. Добре е да се възползвате от шанса, който ви се предоставя.

ТЕЛЕЦ

Ще бъдете в тон с всичко, което ви се случва през тази седмица.Само хубави емоции и добро настроение, каквито сте и вие самите. Пожелайте си нещо и то ще се сбъдне. Звездите определено са ви приготвили изненада.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете спокойни и уравновесени в работата. Премислете всичко, което ви вълнува напоследък и направете така, че да реализирате вашите планове. Имате достатъчно време и нерви, затова изпипвайте всичко до последния детайл.

РАК

Спорна и добра седмица се очертава за повечето от вас. Със сигурност трябва и вие да дадете нещо от себе си, за да бъде щастието пълно. Забравете за почивката, защото ще трябва да поработите сериозно. Уикенда може да  релаксирате и да възвърнете силите си.

ЛЪВ

Бъдете по- амбицирани и ще постигнете вашите цели. Каквото и да ви коства не оставайте недовършени неща. Бъдете сигурни, че колкото повече усилия полагате, толкова по- бързо ще ви се случват нещата. Направете си равносметка за минали ситуации и помислете какво да направите.

ДЕВА

Няма да ви е до работа през първата половина от седмицата. Ще искате уикенда да продължи и да си почивате по- дълго. Не се предавайте, защото след четвъртък ще стане това, което искате. Възползвайте се от хубавите моменти, които съдбата ви поднася.

ВЕЗНИ

Седмицата ще ви зарадва с нови възможности за развитие в кариерата. Дълго време сте очаквали това и най- накрая може да се възползвате от шансовете. Бъдете сигурни, че ще се справите само давайте смело напред.

СКОРПИОН

Не се сърдете на другите, ако ви порицаят за вашите действия. Може би сте дръзки и трябва да се държите по- премерено. Вземете си поука от това и се опитайте да промените нещо в собствения ви характер. Уикенда ви очакват приятни моменти и изненади, които ще ви направят много щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Не се отказвайте, ако имате трудности в работата или в личния живот. Това е временно и скоро всичко ще си бъде на мястото. Седмицата е подходяща да стартирате нови начинания. Вие имате силите и амбицията да постигнете вашите цели, само трябва да ги започнете.

КОЗИРОГ

Бъдете спокойни, защото ви очаква много ползотворна седмица. Ще се чувствате истински обичани от вашата половинка и ще пожънете успехи в работата. Това е вашата награда от съдбата. Вие го заслужавате, така че грабнете щастието.

ВОДОЛЕЙ

Не бързайте да си правите заключение за каквото и да било преди да видите крайния резултат. Ако сте припряни може да допуснете грешки, които да ви попречат на работата. Имайте търпение, дори и нещата да ви се получават по- бавно вярвайте в себе си.

РИБИ
Работната седмица ще ви погълне. Колкото и да ви се иска да си починете, няма да ви се отдаде този шанс. Това си има и своето обяснение, без усилията, които полагате няма как да успеете. В личен план загърбете стари вражди и се усмихнете.

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!