Седмичен хороскоп 28.12.2020- 3.01.2021


ОВЕН

Не бъдете разочаровани, ако не постигнете целите си веднага. Седмицата ще бъде натоварена и изпълнена с всякакви изненади. Ако знаете как да разполагате с времето си може да си помогнете много. Поставете по- важните неща на преден план за другото има време.

ТЕЛЕЦ

Ако нямате прекалено важни задачи не се напрягайте с работа. Имате нужда от заслужена почивка, която да използвате. Не се чувствайте длъжни на някого, погледнете собствените си интереси и ще успеете да направите това, което искате.

БЛИЗНАЦИ

Оставете се на случайността и не търсете нищо. Съдбата си знае работата и ще ви изпрати нещо хубаво, което ще ви зарадва. Седмицата ще бъде лека за вас и няма да ви се налага да се занимавате с нищо, което не ви е по силите.

РАК

Ще бъдете много емоционални и лесно раними. Дори и да ви кажат нещо позитивно пак ще го обръщате в критика. Явно вие самите сте настроени срещу света. Може би една малка почивка ще ви дойде добре и ще съберете мислите си.

ЛЪВ

Не се напрягайте с излишни проблеми . Неприятностите трябва да бъдат избягвани , а не да ги викате. Седмицата ще бъде достатъчно натоварена, затова бъдете по- търпеливи. Не е нужно да бързате просто поемете дълбоко въздух и изчакайте да премине всичко.

ДЕВА

Любовта няма да ви подмине, към края на седмицата очаквайте нещо ново и неочаквано. Най- вероятно ще бъдете и леко уплашени, но повярвайте, че това ви се случва на вас. Бъдете оптимисти и грабнете късмета, който ви се дава.

ВЕЗНИ

Може да се водите от планът, който сте си начертали преди това. Не правете хаотични неща и мислете логично. Винаги изчаквайте правилният момент и след това действайте. Това е добре за вашата работа и начинанията ви през седмицата.

СКОРПИОН

Имайте търпение и всичко ще се нареди, както трябва. Вие можете сами да прецените ситуациите, в които сте  поставени. Това е във ваша полза, затова продължавайте в същия дух и ще постигнете всичко. Уикенда ви очакват приятни изненади, насладете им се.

СТРЕЛЕЦ

Сдържайте нервите си особено на работното място. Малките спънки няма да ви откажат от големите неща, които искате да направите.  Затова бъдете смели в постъпките си и не се спирайте пред нищо.

КОЗИРОГ

Съсредоточете се над собствените си задължения. Още от понеделник ще имате доста работа. Дори и празничният дух още да ви държи, трябва да обърнете внимание и на сериозните неща. Бъдете повече от положително настроени за всичко.

ВОДОЛЕЙ

Ще бъдете доста праволинейни и дисциплинирани. Имате цели, които искате да постигнете бързо и на всяка цена. Вероятно това е вашият таргет и стимул да успявате. Когато си поставите някаква цел тогава я завършвате докрай.

РИБИ

Разгърнете душата си за другите, ако имате нещо да споделите просто го направете. Не оставяйте в себе си недоразбрани неща. Така ще се чувствате добре и ще ви бъде по- спокойно. Оценявайте и жеста, който вашите близки ще направят за вас.

Изображения: Pixabay.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!