Седмичен хороскоп 3.05- 9.05.2021


ОВЕН

Следвайте мечтите си и не се спирайте дори да срещате трудности. Всичко е във  ваши ръце, затова трябва да сте и по- съсредоточени в това, което правите. Запазете чувството за хумор такова, каквото е и сега.

ТЕЛЕЦ

Много късмет и много спорна седмица се задава за вас. Това е отличен шанс да се захванете с нови начинания и да имате още по- големи успехи. Не се колебайте, а продължавайте напред.

БЛИЗНАЦИ

Най- накрая ще бъдете спокойни и ще успеете да подредите плановете си добре. Без хаотични работи ще премине и седмицата ви. Уикенда очаквайте хубави изненади.

РАК

Вашите страхове ще се окажат съвсем неоснователни. Добре е да сдържате нерви и емоции и да не се хабите напразно за всичко. Трябва ви малко повече самоувереност.

ЛЪВ

Старанието  ви винаги да сте първи не ви остава на спокойствие. Дали пък няма да ви омръзне да се доказвате постоянно. По- добре не мислете за нищо и оставете нещата такива, каквито са.

ДЕВА

В началото на седмицата няма да ви е до планове и работа. Едва към края ще успеете да наваксате това, което сте пропуснали. Бъдете по- спокойни и всичко ще се нареди.

ВЕЗНИ

Ще ви спори и в работата и в личните отношения с вашата половинка. Само имайте достатъчно търпение за всичко, което наскоро сте стартирали. Трябва време нещата да се подредят и да заработят.

СКОРПИОН

Важната работа е от значение, не оставяйте все пак и личния живот на заден план. Страйте се да създадете комфорт и уют на хората около вас. Това са най- близките и любимите такива.

СТРЕЛЕЦ

Старанието ви да сте винаги на върха доста често отнема време и нерви. Ако още не сте се отърсили от празничното настроение го направете. Просто бъдете по- сериозни и направете всичко, което зависи от вас самите.

КОЗИРОГ
Винаги сте готови за всичко забавно и разтоварващо. Не изпускайте момента да бъдете крачка преди другите. Това определено е важно, за да сте на върха. Вие не обичате да играете второстепенни роли, така че винаги успявате.

ВОДОЛЕЙ

Много добри шансове ще ви се открият след сряда. Бъдете подготвени за хубави изненади. Послушайте вашият вътрешен глас и ще разберете, че не грешите.

РИБИ

Само собственото ви мнение е важно. Не се доверявайте лесно и не давайте поводи да говорят зад гърба ви. Още повече, че вие винаги знаете какво да направите.

Изoбражения: pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!