Седмичен хороскоп: 31.08- 06.09.2020

Овен

Седмицата ще ви донесе само позитивни емоции. Ще ви се иска да се занимавате с неща, които ви зареждат и ви карат да се чувствате щастливи. Някои от вас ще бъдат изпълнени с креативизъм и мотивация. Това още по- добре ще ви помогне да се справите с всичко. Направете си планове и ги следвайте.

Телец

Много забързана и динамична седмица ви очаква. Сякаш  някаква сила ще ви тласка, към новости и интересни идеи. Това от една страна ще ви мотивира, но от друга ще ви подтикне да правите грешки. Преди всичко бъдете разумни и премисляйте всичко много добре. Вие винаги намирате изход от всяка ситуация, затова действайте.

 

Близнаци

Спокойствието и тази седмица ще цари, при вас. Изцяло ще бъдете потопени в океан от идеи, свързани с кариерата ви. Само така ще се чувствате в свои води. В личен план е твърде възможно да срещнете вашата половинка. Ако вече сте я намерили е подходящ период за по-сериозни крачки.

 

Рак

Недейте да бързате и да бъдете припряни. Помислете добре за вас самите и какво най-добре можете да правите. Ако нещата ви се случват бавно, това не бива да ви притеснява. Все пак колкото повече чакате ,толкова по-добре за вас. Заредете се със сили и давайте смело напред. Краят на седмицата ще бъде изпълнен само с положителни емоции и прекрасни моменти.

 

Лъв

Бъдете смирени, обмисляйте всичко и така ще успеете да постигнете вашите планове. Добре е да приемате критики по ваш адрес и да загърбите егото си. Всичко, което си наумите ще бъде изпълнено, защото звездите са на ваша страна. Нужно ви е мъничко търпение, всичко друго ви се подрежда, както вие искате.

 

Дева

Седмицата ще бъде много ползотворна и работна. Заредени сте със сили и ще бъдете доста креативни. Срещите с по-високопоставени от вас хора, ще ви помогнат да се изкачите едно стъпало по-нагоре. Определено вашите амбиции ще бъдат възнаградени с успехи. В личен план, се старайте да не се хабите напразно за хора, които не ви заслужават .

 

Везни

Тази седмица е благоприятна за пътувания и бизнес разговори. Повечето от вас ще се опитват да правят няколко неща едновременно. Не се престаравайте чак толкова, защото има време за всичко. По-добре концентрирайте вниманието си над едно нещо, но го завършете докрай. Ако решите да пътувате, без да сте планирали това, го направете, няма да съжалявате.

 

Скорпион

Ако решите да се заемете сериозно с нови ангажименти, знайте , че сега е моментът. Седмицата ще ви донесе много успех и лесно ще постигнете това, което искате. Преди да започнете, каквото и да било трябва добре да обмислите по какъв начин да действате. В никакъв случай не правете необмислени неща.

 

Стрелец

Тази седмица много от нещата, които искате да направите ще ви се изплъзват. Това определено много ще ви коства, но не се отчайвайте. Може би ще бъде по- добре, ако погледнете на нещата по- позитивно. Загърбете стари вражди с хора, които одавна не са част от вашият живот. В личен план се старайте да бъдете по- разбрани към половинката.

 

Козирог

Седмицата ще бъде изпълнена с много успешни моменти, свързани с кариерата. Най- накрая нещо, за което сте се борили толкова време, ще се случи. Това ще ви накара да повярвате, че си заслужава да продължите напред. Уикендът е добре да заминете някъде, където ще си починете и останете със собствените си мисли.

 

Водолей

Седмица на обрати и крайности се задава. Ще започнете неща, които няма да довършите. Сякаш самите вие не сте в кондиция за работа. Най- добре наблегнете на рутинните задачи и не се впускайте в приключения. Добре е да приемете съветите на вашите близки, за да се предпазите от необмислени грешки.

 

Риби

Ако имате стари и неуредени сметки, сега е времето да ги разрешите. Някои от вас ще искат да постигнат своите планове, но недейте да бързате. По-скоро работете повече върху това, което сте започнали и не мечтайте много. Добре е тази седмица да бъдете реалисти. Приемете действителността  такава,  каквато е.

 

Изображения в статията: pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!