Седмичен хороскоп 6.12- 12.12.2021


ОВЕН

Стремете се да предотвратите спречквания и конфликти. Не позволявайте на нищо да ви развали настроението. Седмицата ще бъде добра за бизнес и сключване на сделки.

ТЕЛЕЦ

Не се съревновавайте с другите и гледайте себе си. Това може да ви бъде, като урок от съдбата. Опитайте се да промените нещо в себе си ако не ви харесва такова, каквото е.

БЛИЗНАЦИ

Заредете се с търпение и бъдете по- спокойни. Не се затрупвайте с работа и всякакви допълнителни ангажименти. Това може само да ви натовари и да не се чувствате добре.

РАК

Съсредоточете се над кариерата и бизнес проектите. Забравете за всичко, което ви кара да се чувствате зле. Всяка нова крачка ще ви помогне да се сте  добре и да направите всичко, което планирате.

ЛЪВ

Въведете ред във вашите отношения с близките ви. Наредете плановете си така, че да имате време за всичко. Не се стремете да сте перфектни по- скоро действайте, както сърцето ви подскаже.

ДЕВА

Владейте се и в най- трудните ситуации. Седмицата няма да бъде само забавления ще трябва да се заемете сериозно с работата и ангажиментите.

ВЕЗНИ

Една хубава седмица ви очаква! Не се страхувайте да казвате истината в очите и да изразявате мнение. Бъдете себе си и погледнете на живота от друга страна.

СКОРПИОН

Заемете се с всички задачи, които сте си поставили през деня. Не се старайте да бъдете перфектни на всяка цена. Обмислете всичко добре и след това направете правилното решение.

СТРЕЛЕЦ

Не се предавайте дори и да срещнете трудности. Все пак имате време да помислите кое е добре за вас и кое не е. Дайте си кратка почивка от многото работа.

КОЗИРОГ

Много успехи ви очакват особено в кариерата. Бъдете сигурни в това, което правите. Не се стремете да променяте посоката си на работа и бъдете себе си.

ВОДОЛЕЙ

Забравете за скуката и поемете дълбоко дъх за нови приключения. Стремежът ви да бъдете винаги щастливи ще ви донесе само позитивни емоции.

РИБИ

Много успехи в работата и хубави емоции ви очакват. Това е всичко, което седмицата ще ви поднесе. Звездите са на ваша страна не се страхувайте от нищо.

Изображения: Unsplash. com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!