Седмичен хороскоп 9.11- 15.11.2020

ОВЕН

Седмицата ще бъде изпълнена с пътувания и много работа. Ако съумеете да свършите всичко навреме ще бъдете спокойни и особено през уикенда ще имате време да се посветите  на вашите любими хора.

ТЕЛЕЦ

Бъдете радостни, защото късмета и щастието ще почукат на вашата врата. Тази седмица ще се променят доста неща в личен план и самите вие ще се чувствате прекрасно от това. Загърбете стари проблеми и не мислете за тях отдайте се на   хубавите моменти.

БЛИЗНАЦИ

Не очаквайте кой знае какви неща да ви се случат. Задава се работна седмица и ще бъдете поставени пред дилема. Доста ще мислите какво да направите и накъде да тръгнете, за да успеете. Нови запознанства и идеи ще ви помогнат да започнете проекти, за които дълго време сте мечтали.

РАК

Не е от значение дали сте успели или не. Има време за всичко затова и през тази седмица продължавайте да се борите и да покорявате върхове. Бъдете силни и не се отказвайте дори и да виждате, че не всичко върви по план. Само така ще постигнете резултати.

ЛЪВ

Не мечтайте за неща, които няма как да бъдат постигнати. Бъдете реалисти и стъпете здраво на земята. Това ще ви помогне да реализирате къде се намирате и какво трябва да направите, за да сте по- добре. Бъдете мотивирани, защото ви чака динамична седмица.

ДЕВА

Старайте се да не пропускате всеки момент, който може да ви отвори врати. Възможностите са пред вас само трябва да съумеете да ги използвате. В личен план положението ви ще бъде спокойно и ще се радвате на страхотни отношения с вашата половинка.

ВЕЗНИ

Старайте се да не вдигате много шум около себе си. Независимо какво правите или пък вашите успехи не ги демонстрирайте на останалите. Това ще ви предпази от нежеланите реакции на хората към вас. Бъдете бдителни и не им давайте повод да ви говорят зад гърба.

СКОРПИОН

В отлична форма сте за нови реализации на работното място и в кариерата. Вашата амбиция ще ви постави едно стъпало по- нагоре от другите. Това сами сте си го извоювали, така че никой не може да ви го вземе. В личен план ще се чувствате истински обичани от вашите близки.

СТРЕЛЕЦ

Задава се натоварена седмица не само откъм работа, но и в личен план. Ще се чувствате изморени психически и няма да ви се работи много. За тези, които дълго време не са почивали е време да го направят. Помислете за себе си и здравето си.

КОЗИРОГ

Ще успеете да надминете очакванията на всички около вас. Определено ще имате голям успех в кариерата и това ще ви помогне много. Очаквайте предложения за добра работа или нов бизнес. Обмислете ги добре и след това се впуснете в непознатото.

ВОДОЛЕЙ

По-добре намерете начин да избягате от проблемите и натовареното е ежедневие. Не приемайте твърде сериозно критиките по ваш адрес. Трябва да знаете, че няма перфектни хора. Това е формулата за успех, така че дори и да ви е трудно е за ваше добро.

РИБИ

Отдайте се на любовта, тя ви очаква. Ако още не сте срещнали половинката на живота, значи това ви предстои. Помислете колко време сте чакали това да се случи. Най- после звездите ви се усмихват. В работен план също ще може да се радвате на успех.

Изображения:pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!