Трите прически, които винаги са на мода

Здравейте приятели, темата за косите и прическите, доста ви вълнува. Постоянно получавам вашите съобщения, за това как да си направим косата. Много от вас се интересуват какво е модерно в момента и какво ще бъде през следващият сезон. Днес ще ви покажа трите прически, които винаги ще си останат актуални.

Всяка жена иска косата и да е винаги перфектна, независимо дали отиваме на работа или на парти. Дори в ежедневието  е добре да сме с добре направена коса. Има доста бързи трикове и лесно изпълними за всяка дама. Не е нужно да сте топ коафьор, за да можете да преведете вашата коса в добър вид. Ето трите варианта за прически, които са подходящи за всеки повод, възраст и никога не са демоде.

Класическата плитка.

Това е една моя много любима прическа. Винаги си я правя, тя стои уникално. За дамите с дълги коси е добро решение, независимо къде отиват. Става и за плаж, за парти, сватбено тържество и за всекидневието.  Една или две плитки, това е въпрос на личен избор, но наистина няма жена, на която да не отиват. И през зимата и през лятото, си остават класика в прическите.

Прическа боб.

Още един вариант как да бъдете стилни и модерни. Не се притеснявайте, че вашата коса не е права. Прическата боб стои добре и на чупливи и къдрави коси. Нужни са ви само малко стилизиращи продукти и много лесно можете да си я направите. През летният сезон е страхотна идея, защото няма да ви бъде топло и е много лесна за поддържане. Тази прическа отива и на по-зрелите дами, защото им придава по-младежка визия.

Дългата  етажирана коса.

Разбира се толкова женственост има в дългите коси. Те са винаги актуални. Било то прави, къдрави, на вълни или зализани назад. Придават изключителна женственост и позволяват  по всякакъв начин да експериментирате с различни прически. Лекото етажиране разчупва прическата и тя изглежда още по-красива. Така, че няма нищо по- хубаво от добре направената дълга коса.

Ето тези три прически ще си останат завинаги актуални. Без кой знае какви усилия винаги ще бъдете забелязвани от всички. Експериментирайте с вашата коса и ще откриете какво ще ви стои най-добре. Бъдете красиви!

 

 

 

 

 

 

 

 

Изображения в статията от :pixabay.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!