Трите зодии, които обожават сладкото

Да си хапваме сладки неща е доста любимо на много от нас. Всеки предпочита да се поглези с нещо вкусно, като например шоколад, торта, сладки и бисквити. Няма лошо, ако всичко е в умерени количества. Обаче има хора, които не могат и един ден да изкарат, без да хапват сладко.

Възрастта не играе роля в това, защото и малките и големите са меко казано зависими от това. Ето няколко любопитни факта за тези три зодии, които определено обожават всичко, което може да намерим в сладкарницата.

Риби

В природата рибите не могат да живеят без вода. Спрямо характеристиката на хороскопа обаче хората, които са зодия риби, не могат без сладкиши. Те толкова обичат да похапват лакомства, че не издържат без тях. Много повече биха се зарадвали на кутия шоколадови бонбони, отколкото на скъп подарък.

Близнаци

И близнаците не остават по- назад в това отношение. Те имат афинитет към кулинарията и определено обичат да си приготвят всякакви сладки изкушения. Ценители са на скъпите пралини и умеят да си угодят. Наслаждават се истински на всяка една хапка и винаги са готови да опитат нови и нови неща.

Скорпион

Скорпионите са любители на всичко, което е сладко. Те не подбират и не са капризни могат да си хапват, както най-ниският клас шоколад, така и по- квалитетните марки. Определено това им доставя невероятна наслада и винаги са заредени с лакомства. Отидат ли на пазар, първото нещо, което слагат в пазарската кошница е нещо сладичко.

Ако и вие обичате да си похапвате сладки неща и не сте нито един от знаците, не се притеснявайте да ми го споделите, очаквам вашите предпочитания и вкусове. Нека денят ви да бъде спокоен!

 

Изображения:pixabay

 

 

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!