Вечерен грим през лятото


Тежкият грим през лятото трябва да бъде избягван, особено в ежедневието. За по- специални поводи и вечери може да си позоволите да бъдете красиви и да се гримирате. Единственото, което трябва да направите е да заложите на подходящите цветове сенки, червило и руж. Те трябва да бъдат светли и съвсем леко да подчертават чертите на лицето ви.

Използвайте течен фон дьо тен, коректор и пудра. Те задължително трябва да са съобразени с тена на тялото ви, а през лятото той определено е по- тъмен. Препоръчително е да си носите пудрата с вас и периодично да нанасяте, за да не лъщи кожата ви.

Подчертайте добре веждите, защото те определено са важен детайл от цялостния грим. Сенките трябва да са по- светли и да отиват на тоалета ви. Може да използвате два цвята и да ги прелеете красиво. Използвайте черна очна линия и спирала за мигли.

Червилото трябва да бъде съвсем семпло, най- добре заложете на гланц за устни. Прозрачните такива и тези с брокат са страхотен вариант за през лятото. Създават обем и добре подчертават контура на самите устни.

Изображения: Unsplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!