Вижте къде може да поставите малките вази и саксии за още по- красив интериор в дома.


Цялостната подредба на жилището започва от големите мебели и стига до най-малките декорации. Те от своя страна допълват много интериора и придават завършен вид. Внасят цвят и уют и  освежават обстановката. Това могат да бъдат малки саксии или вази поставени на определени места.

Най- често може да използвате зелени цветя, независимо дали са изкуствени или естествени. Както и стъклени вази в различна форма с малка или средна големина. Стоят изключително стилно поставени на нощното шкафче или пък в хола на рафтовете с книги например. Някои от тях остават зелени целогодишно и това дава възможност да ги използвате дълго време.

Ако сте любители на саксийните цветя може да си вземете такова, което винаги ще внася свежест в дома ви. Не се колебайте да експериментирате къде и как да ги поставите. Зелените  цветя отиват на всякакъв интериор и дизайн и придават много живот.

Поддържат се лесно и не изискват кой знае какви грижи. Само трябва да ги оставите на по- светло място. Както и да ги сложите до други цветя или сувенири. Важното е да акцентирате  върху тях.

Изображения: Usplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!