Вижте как да изправяте косата си без да я увредите


Добре направената коса определено привлича вниманието още повече. Независимо колко модерни са буклите те няма как да засенчат правата и дълга коса. Тя си остава винаги модерна и предпочитана от дамите. Стои стилно и много елегантно.

Не всяка дама има късмета да притежава естествено права коса. В този случай на помощ идват пресата за изправяне или сешоарите. С тях се постигат завидни резултати. Съществува и перманентно изправяне на коса, което малко или много действа агресивно на косъма.

Най- лесният и  изпитан вариан да загладите всяко косъмче е, като използвате сешоар, който да бъде с гореща въздушна струя. Това е и най- безобидният начин, който няма да изтощи косата ви чак толкова много. Процедурата се прави на влажна коса и в никакъв случай на мокра. Важно е да поставите и продукт, които да защити косата от топлината на сешоара.

Вземат се отделни кичури и с помощта на голяма кръгла четка се изтеглят по дължина. Когато видите, че косата е почти суха е добре да превключите на студената въздушна струя, която най- малко ще увреди косъма. Става бързо и по този начин прическата ви ще има много повече обем и ще издържи по- дълго време. Ако ви се вижда трудно това може да се доверите на вашия фризьор на направата перфектната права коса.

Изображения: Usplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!