Подготовка на кожата за лятото


С настъпване на лятото кожата има нужда от специална подготовка, преди да я изложите на силните слънчеви лъчи. Няма нищо по- добро от това да и подарите нужното количество бета- каротин, който е изключително важен. Консумацията на зеленчуци, които са богати на този пигмент определено ще я снабдят с най- нужното за летните месеци. Препоръчително е да наблягате на домати, моркови, пъпеши , защото те имат богато съдържание на бета- каротин.

Приемайте достатъчно количество вода, за да поддържате баланса на хидратацията и. Това определено е от голяма важност. Посещението на солариум също ще ви помогне допълнително. Все пак цяла зима не сте били на слънце, така че трябва постепенно да направите няколко процедури. Така и тенът, който ще натрупате ще бъде хубав и равномерен.

Използвайте винаги слънцезащитна козметика, за да избягате риска от силни изгаряния. Всички знаем, че те могат да бъдат доста опасни, затова използването на крем с висок фактор е наложително.

Винаги ексфолирайте кожата със скраб, за да може да се сдобиете с по- равномерен и хубав тен. Спазвайки тези съвети ще се радвате на мечтания от вас тен и на слънчевото лято.

Изображения:Unsplash.com
101 COSMETICA.MILANO HEVACOSMETICS


КОЗМЕТИКАТА, НА КОЯТО СЕ ДОВЕРИХ И ПРЕПОРЪЧВАМ!
СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНА ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ОБЛАСТТА НА КРАСОТАТА.

Всички продукти може да намерите в сайта им.
За отстъпки при пазаруване използвайте код: ilyanovdess

⬇️⬇️⬇️

http://www.hevacosmetics.it

ТЕХНИТЕ СТРАНИЦИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ:

https://www.instagram.com/hevacosmetics/

https://www.instagram.com/101cosmetica.milano/

https://www.facebook.com/HEVACosmetics.it/


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *