Вижте как може да носите спортни обувки с елегантен панталон или пола.


Модните тенденции се променят всеки сезон и винаги има нещо ново и  свежо, което да ни изненада. Все по- актуални са нестандартните комбинации от цветове и съчетания  на бижута или дрехи. В това число влизат и тези между елегантни дрехи и спортни обувки.


Може  да носите вашите  любими кецове или маратонки и да не се притеснявате, че не сте с анцунг. Актуалните модни правила позволяват спортно- елегантна визия да бъде още по- смела. Това е комбинацията на двете крайности -много спортен с елегантен стил на обличане.

Правите  панталони и поли, някои от които са карирани или имат различни принтове и щампи и маратонките са отличен вариант за ежедневен аутфит. Той позволява да облечете риза или пък по- стилна блуза. Саката също са за предпочитане, особено моделите oversize.


Дългите и късите поли  са подходящи за всекидневието и пасват страхотно на кецове и средни големини чанти. Това е много удобна комбинация, която ви дава възможност да се чувствате добре през целия ден. Може да поставите и повече бижута, за ефект. Кожените или дънковите якета определено са много добър избор в случая. По този начин ще постигнете една премерена и спортно- елегантна визия.

Изображения: Usplash.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!