Вижте какъв руж да изберете според типа кожа


Един от най- важните елементи за перфектен грим е поставянето на руж. Той трябва да бъде правилно подбран и в същото време да се комбинира със сенките и червилото. Поставя се под скулата, след като врече сте нанесли основа за грим.

Има различни козметични брандове, които предлагат широка гама от всякакви  нюанси. За ежедневието изберете съвсем семпъл цвят. За официален грим са подходящи по- тъмните тонове, които се открояват. Друга важна стъпка е да подберете ружа според типа кожа.

За дамите с мазна кожа се препоръчва прахообразен руж, който ще стой много по- добре от другите. Също така няма да запушва порите и няма да лъщи. Това определено е голям плюс за един добре направен грим. Нанася се с подходяща четка за руж за предпочитане е тя да бъде от естествен косъм.

Ако имате суха кожа може да се доверите на кремообразен руж, който да поставите под скулите. Той се нанася с пръсти и създава страхотен блясък. Така и гримът ви ще бъде добре направен и кожата ви няма да стои суха. Друг голям плюс е, че ако самият руж е дълготраен ще издържи по- дълго време.

Изображения: Unsplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!