Вижте какво е важно за правилното нанасяне на перлените сенки за очи.


Основната и най- важна част от грима е поставянето на сенките за очи. На пръв поглед изглежда лесно, но правилното нанасяне изисква добър опит. Това важи особено много за перлените нюанси. Те стоят много красиво и изящно и подчертават клепача още по- добре.

1.Трябва да сте подбрали цветовете, които са най- близки до тези на вашата кожа. Това могат да бъдат светлорозово, бежово, светлосиво и др. Трябва да пасват и на цвета на очите ви и съответно на тоалета с който ще бъдете.

2.  Преди да нанесете сенките трябва да поставите основа върху клепачите. С помощта на коректор прикрийте всички малки капиляри, които се виждат. Разнесете по целия клепач и под окото също. Накрая сложете пудра, която ще матира и лицето ви и то няма да блести.

3.  Вече сте готови да поставите сенките, които трябва да вземете със специална четка. За доброто нанасяне използвайте такава от естествен косъм. Поставете равномерно навсякъде, като в началото трябва да използвате по- светли тонове. В края на окото сложете по- тъмни. Преливането на двата цвята трябва да бъде плавно и да стои естествено. Не повтаряйте прекалено много, за да не се получи обратен ефект. Накрая може да слижите очна линия и спирала за мигли.

По- светлите и неутрални сенки са подходящи за всекидневен грим. А тези с брокат и тъмните нюанси трябва да използвате за направата на вечерен. За да издържи вашият грим по- дълго фиксирайте със специален спрей. Изразителният поглед никога не остава незабелязан и очите са още по- красиви, когато са добре подчертани.

Изображения:Usplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!