Влогърката Борислава Василева:Не спирайте да мечтаете!

Здравейте скъпи приятели, днес съм ви подготвила изненада типично за понеделник. Моя гостенка е една много готина дама,на която  аз също съм фенка.Следя нейните видеа в YouTube с интерес, те винаги са много забавни и в същото време полезни.Това е влогърката Борислава Василева, която ще ни разкаже още любопитни факти за себе си.

Здравей Боби,благодаря ти, че прие моята покана да ми гостуваш днес.Много неща искам да те попитам,които ще бъдат интересни  за нашите читатели.Кажи ми първо как реши да станеш влогър?

Идеята да започна да се занимавам с това дойде,докато бях на почивка в Швейцария. Това мое пътуване беше по-скоро за релакс. Работя много,затова моят съпруг беше решил да ме изненада и да ме заведе там.През този престой ,седейки в хотелската стая, постоянно гледах видеа в YouTube. Следях моята любимка Ели и нейният канал Makeupbuthow.Тя много ме вдъхнови и така реших да започна и аз.Искам да ви кажа,че нищо не знаех за влогърството преди това.

Това е прекрасно,аз винаги съм адмирирала хората,които искат да се развиват. Твоите видеа са много полезни как ти хрумват идеите за тях?

Всичките идеи ми хрумват спонтанно,взимам камерата и започвам да снимам.Като някои от моите видеа съм взаимствала от по-известните влогъри.

Кадър от сватбеният ден на Боби Василева

След каналът в YouTube мислила ли си да направиш и един блог?Така ще съчетаеш двете неща в едно.

Да,това е следващата крачка,която обмислям да направя. Ще бъде съвсем скоро,  започнала съм вече да работя по въпроса.

Боби, в твоите видеа има ясно подчертан сценарий.Наистина си личи,че макар и спонтанно да ти хрумват идеите, ти все пак имаш линия,към която се придържаш .Колко време ти отнема създаването на едно видео?

Създаването на едно видео ми отнема около три дни.Обичам да съм добре подготвена . Първо обмислям сценарият и мястото, където да снимам.Вторият ден е времето,в което заснемам самото видео, разбира се отнема целият ден.Най-накрая го обработвам и го качвам в канала ми.

 

Регистрирай се с промо код  ilyanovdess и вземи 10% отстъпка за своя хостинг и домейн.

Аз както казах следя с голям интерес всичко,което качваш в YouTube. Всеки път има полезни теми, особено любими са ми тези за маникюр и прически. Това е друга твоя страст, ти правиш страхотен маникюр. Разкажи на читателите повече за това.

Обожавам да правя маникюри и вече две години се занимавам професионално с това.Опитвам се да съчетавам тази моя страст и с влогърството и да бъда полезна на тези, които са любители на  тази сфера.

Знам,че ти живееш в Англия. От колко време си там и как реши да заминеш?

Живея на малък остров, между Англия и Ирландия -остров Ман.Вече пет години съм там,решението да замина беше съвсем спонтанно,тогава бях на 21. Първо живях около три месеца в Лондон,но не можех да свикна със забързаният начин на живот. След това реших да се преместя при своите родители на остров Ман.

Борислава с нейният съпруг на меден месец в Доминикана

Как обичаш да прекарваш свободното си време?При теб със сигурност има невероятни възможности за това.

В свободното си време обичам да чета книги. В последно време наблягам на такива, които ми помагат да опознавам повече себе си.Друго любимо нещо ми е да се разхождам в парка и да прекарвам повече време с близки и приятели.Тренирам и правя маникюри и не на последно място заснемането на видеата ми.

За теб знам,че много обичаш да пътуваш,ще ни кажеш ли коя е любимата ти дестинация?

Едни от най-любимите ми дестинации са Париж и Доминиканската република.И двете са свързани с мои лични преживявания. Почивката в Париж ще я запомня завинаги.Там на моят 24 рожден ден, пред Айфеловата кула,моят  съпруг ми предложи брак.В Доминиканската република пък прекарахме нашият меден месец.Там е уникално място,хората са много готини и позитивни.Всички те се забавляват,танцуват и са винаги усмихнати.

Какво  да очакваме от теб занапред? Подготвяш ли още свежи изненади за твоите фенове?

Следващите ми видеа планирам да бъдат изцяло свързани с моят начин на живот. Подготвям видео,свързано с  опитът ми с паническите атаки и как да се справяме с тях.Също така заснемам видео,което мисля да споделя, след три месеца.Това ще бъде моята промяна. Разбира се ще продължавам да качвам и забавни клипове с моят съпруг. Ще има още много други изненади, които бих искала да запазя в тайна.

Страхотна си Боби, бъди все така дейна и продължавай да ни радваш с твоите видеа.Ти какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Един мъдрец е казал, че човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му.Затова не спирайте да мечтаете!И знайте,че всичко,което си пожелаете днес,може би ще се случи утре.И нека утрешният ден да бъде по-добър от днешния!


 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!