Всичко за екстеншъните. Вижте как лесно може да се сдобиете с дълга и гъста коса.


Експериментите с външния вид са заложени в женската природа и неминуемо всяка от нас иска да промени нещо в себе си. Особено ако става дума за цветът или дължината на косата. Вече е много лесно и удобно от късо каре да се сдобиете с дълга и гъста коса. Това може да стане само с едно влизане във фризьорския салон.

Както всички се досещат става дума за удължаване и сгъстяване на косата с екстеншъни. Те са изключително практични и съществуват във всякакви разновидности, независимо дали сте с права, чуплива или къдрава коса. Има няколко варианта за удължаване в зависимост от това какво искате да постигнете.

Ако искате сутрин да се будите красиви и да бъдете винаги с добре направена коса трябва да прибегнете до трайно удължаване. То може да бъде с кератинови кичури или капси. Поставят се съвсем дискретно към вашата собствена коса и   издържат от два до четири месеца в зависимост колко бързо расте тя. След това се налага поддръжка.

Другият вариант е за дамите, които искат от време на време да се виждат с дълга коса. Това може да стане лесно само с поставянето на две- три треси, които са на клипси. Лесно се прикрепят към вашата коса и винаги може да ги свалите.

Грижите за екстеншъните са почти същите, като за вашата собствена коса. Те са направени от естествен косъм и също изискват добра поддръжка. За да издържат дълго време трябва да полагате редовни грижи. Измивайте с безсулфатен  шампоан. Не пропускайте да поставите подхранваща маска и винаги слагайте спрей за защита от външните влияния.
Сресването също е от изключителна важност, то се прави, като започнете от краищата и вървите към корените. В противен случай може да ги увредите.

Преди да обработвате косата със сешоар или преса, също трябва да нанесете достатъчно количество продукт за защита. Ако спазвате всичките тези правила вашите екстеншъни ще останат в добър вид и може да ги използвате дълго време.

Изпбражения:Usplash.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!