Всичко за гланцовете за устни. Ето как да подберем най- подходящия.


Перфектният грим завършва с поставянето на гланц за устни, който придава много по- голям ефект. Има различни червила, някои от които стоят семпло и ако не поставите нужния блясък, няма да бъде същото. Гланцовете биват прозрачни, цветни или такива с брокат. Поставени добре върху устните могат да придадат желания от вас обем и да подчертят женската ви същност.

Изборът на подходящия за вас цвят е важен и трябва да бъде съобразен с цвета на кожата и косата. За блондинките са подходящи светлите нюанси- розово, кафяво, бежово. За дамите  с тъмна кожа и коса се препоръчва да наблегнат на наситеночервените, тъмнокафявите и лилави цветове.

Ако вашите устни са плътни и добре подчертани може да използвате, както светли, така и тъмни цветове. Ако устните ви са тънки трябва да поставите само такива гланцове, които са светли, за да създадат повече обем. Както е известно тъмните цветове смаляват оптически вашите устни и не изглеждат добре.

За да поставите правило гланца за устни трябва да нанасяте с тънка четка за грим. Очертайте добре контура и покрийте навсякъде. За да постигнете още повече обем сложете повече в средата на долната устна. Подберете такъв, които е траен и ще бъдете сигурни, че ще издържи дълго време. Така ще постигнете перфектна усмивка и страхотни устни.

Изобранения: pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!