Всичко за гримът в светлорозово и кафяво, вижте как да си го направите.


С наближаване на пролетта и тенденциите в грима се променят. Ако досега бяха модерни по- тъмните тонове, като черно и сиво, вече може да помислите за нещо по- свежо и младежко. Цветовете  на сенките, ружа и червилото трябва да бъдат правилно комбинирани, за да не се получи неприятен ефект.

Тази пролет  също ще приветства топлите цветове и розовото и кафявото ще бъдат на почит. Това е страхотна  идея, защото тези нюанси определено отиват, както на дамите със светла, така и на тези с тъмна коса. Може лесно да постигнете страхотни резултати и да се сдобиете с грим, като на холивудска звезда.


Първо използвайте хайлайтър, за да прикриете умело несъвършенствата, след това нанесете основа за грим и най-накрая сенките. Правилно е в началото на поставите по- светлите тонове и в края на окото по- тъмните. Не забравяйте за очната линия и спиралата за мигли, които ще направят вашия поглед по- изразителен.Ружът задължително трябва да бъде съобразен с цвета на сенките. Никога не слагайте такъв, който е по- различен от тях, за червилото важи  същото. За направата на един розов или кафяв грим бежовите червила или тези с цвят праскова са много подходящи. Подберете такива, които да са перлени или имат някакъв лек блясък. Гланцовете също са добра идея, да подчертаете още по- добре вашата усмивка.

Изображения:Usplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!