Всичко за коланите- те са важен елемент от дамската визия. Как да ги носим правилно?


Коланът е не просто необходим аксесоар, а е един от най- важните акценти от цялостната визия. Съществуват различни модели, с които може да подчертаете добре вашата талия или да ги използвате, като умел завършек на аутфита ви.


Актуални са тези, които могат да се използват по няколко начина и да се съчетават с рокли, панталони и сака. Има и такива, които са предназначени да се носят само с определени дрехи и се поставят винаги на талията. Когато избирате колан той трябва да бъде различен от обувките и акцента да пада на самия него. Семплите дрехи може много лесно да бъдат освежени с един такъв. Ето как да поставите вашият любим аксесоар, за да изглеждате елегантни и модерни.

Тънките колани подчертават фигурата.

Те са подходящи, когато искате да подчертаете вашата талия. Пасват добре на рокли, блузи и панталони. В случая акцента ще падне върху цвета им.

Кожените обемни колани с екстравагантна форма.

Това е добър вариант, ако искате да внесете живот и цвят на вашите дрехи. Те трябва да бъдат семпли, за да не се получи претрупване, когато ги поставите. Обикновено такива модели се носят на талията.

Дънките и панталоните с висока талия винаги са по- красиви, ако сложите колан.

Средната големина колани са тези, които пасват най- добре на вашите дънки. Така освен, че ще ги държат стабилно, ще ги направят да изглеждат по- ефектни.


Саката oversize стоят много по- ефектно, ако изберете подходящ колан.

Ако искате по- елегантна визия сложете колан, който да е един цвят и да пасва на чантата и обувките. Определено ще освежи вашето сако и ще ви придаде по-модерно излъчване.

Изображения:Usplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!