WELL DRESSED BY ILYANOVDESS


⭐️ КАКВО Е 
WELL DRESSED BY ILYANOVDESS?

Нещо ново, свежо и много интересно. Индивидуално изготвен план за твоята визия. Сега без проблем можеш да комбинираш дрехите, обувките и аксесоарите. Стилни съвети за грим, прическа и цвят на косата.

⭐️ КОЙ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ?

Всеки! Well dressed е подходящо, както за жените, така и за мъжете. Независимо от възрастта твоят стайлинг може да бъде постигнат успешно.

⭐️ КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА? МОГА ЛИ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ?

Всеки може да си го позволи! Бюджета за дрехи, обувки и аксесоари го определяш ти. Цените за изготвяне на цялостен стайлинг са строго индивидуални в зависимост от твоите предпочитания.

⭐️ КАКЪВ СТАЙЛИНГ МОГА ДА ПОСТИГНА?

Това също го определяш ти, съобразено с твоето ежедневие и работа. С Well dressed може да създадем бизнес визия, ежедневна, за парти, бал, сватба или ако просто искаш да промениш гардероба си.

⭐️ ИМАМ МНОГО ДРЕХИ, КОИТО НЕ ИЗПОЛЗВАМ И НЕ ЗНАМ КАК ДА ГИ СЪЧЕТАВАМ.

Това може да бъде решено! В случая не се нуждаеш от нови дрехи, просто ще се постараем да направим стайлинг от дрехите, с които разполагаш. Така спестяваш пари от нови покупки и плащаш само изготвянето на твоя индивидуален план.

⭐️ С  ПЛАНОВЕТЕ НА WELL DRESSED МОГА ЛИ ДА ПАЗАРУВАМ ПРАКТИЧНО?

Да! Ще пазаруваш това, което е съобразено с твоят външен вид, твоя бюджет и модните тенденции. По този начин няма да харчиш излишни пари за неща, от които нямаш нужда.

⭐️ ИМАМ МАГАЗИН ЗА ДРЕХИ, ОБУВКИ И АКСЕСОАРИ. МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ ПЛАН ЗА  НЕГО?

Да и това е отлично решение, защото ще спестите време от подредбата на вашия магазин. Отново се работи строго индивидуално -как да подредите вашите артикули, какво е актуално за сезона и как се съчетават цветове, десени и модели.

⭐️ ИСКАМ НОВА ПРИЧЕСКА И ГРИМ, КОИТО ДА МИ ОТИВАТ.

Наред с дрехите и аксесоарите, добре поддържаната коса и премерен грим вдъхват повече самочувствие. Отново всичко е строго индивидуално с Well dressed може да бъде постигнато.

⭐️ КАК ДА ЗАПОЧНЕМ РАБОТА ПО МОЯТА ВИЗИЯ?

Изпрати безплатно запитване на ilyanovdess@gmail.com след което ще се свържем с теб за изготвяне на твоя план.

⭐️ МОГА ЛИ ДА ПОРЪЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ПЛАН?

Да можеш! Така ще се възползваш от намаление на цената или ще получиш бонуси към твоя план.👍

🌟WELL DRESSED BY ILYANOVDESS🌟

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!