WELL DRESSED представя актуалните слънчеви очила за лято 2022

Слънчевите очила определено се превърнаха в любим аксесоар на много дами. Модните тенденции за лято 2022 вече са факт и бързаме да ви ги представим. Благодарение на новият проект Well dressed винаги разбирате какво е актуално, как да го комбинирате с останалите дрехи и аксесоари и къде да го намерите.

Да обърнем внимание на един от моделите слънчеви очила на австралийския бранд Guardianlooks. Заради разнообразието и качеството на очила доста дами предпочитат да пазаруват от тях. Имат доставка до всяка точка на света, така че може да се възползвате от добрите им оферти.

https://www.guardianlooks.com/?ref=lYhuaKhFqaXTc

Това е техният сайт, където може и вие да пазарувате с -80% намаление на всички артикули, само с  промокод: ILYANOVDESS

 

Изображения: Guardianlooks

Моделът Zakhar Sunglasses е изключителен тренд в момента и ще продължава да бъде през цялото лято. Големите квадратни рамки стоят съвсем стилно и красиво. Комбинират се добре, както със спортни дрехи, така и с по- елегантни. Малките и големите чанти също са подходящи в съчетание с този модел очила. Семплите обеци, и колиета също пасват много добре.

Кафявият цвят е подходящ, както за блондинки, така и за брюнетки. Изработката им е фина и с високо чачество. Имат 100% UVА и UVB защита, което е изключително важно за здравето на вашите очи.

https://instagram.com/guardian.looks?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!