За по-арматно кафе добавете канела. Здравословен микс, любим на много хора.

Едно от най- необходимите неща, без които не можем е кафето. Как да стартира деня, ако не е ароматната нотка на кафе рано сутрин. Аз също не мога без него и преди съм споменавала, че е едно от любимите ми неща.

Друг много приятен аромат е този на канелата. Особено в студеното време и наближаващата коледна атмосфера някак си не може и без нея. Канеленият мирис въздейства благоприятно и зареждащо. Тя е изключително полезен продукт и предпочитан от много хора. Намалява нивата на кръвната захар и лошия холестерол. Също така подобрява значително кръвообращението и пречиства организма от токсини.

За да придадете един различен вкус на вашето кафе, определено трябва да добавите малко канела.Това става лесно и бързо трябват ви няколко продукта:

– 2 ч.л. кафе

– канела

– 1/2ч.л. захар кафява

– мляко, сметана по желание

Сварявам кафето в половин кафена чаша вода, след което добавям канелата. Захарта и млякото също се слагат накрая. Ако прецените може и без тях.  Това е една лесната и бърза  рецепта, която може винаги да си правите. Може да изненадате и вашите гости със сигурност и те ще останат очаровани.

Изображения:pixabay.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!